Valentinsdag – alle hjerters dag

Onsdag14. februar er det kjæresten eller en venn som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Benytt anledningen til å overraske kjæresten med en flott blomsterbukett, en lunsjdate eller en annen gave som viser din kjærlighet på valentinsdagen.

Leter du etter den perfekte gaven, har vi mange herlige tips og nyheter som garantert vil falle i smak. Kom innom Byhaven for en hyggelig handel. Her er våre beste tips!

Blomster i Byhaven er klare for Valentines ❤️ Bestill en bukett til en du er glad i. Få den levert rett hjem eller på jobb. Bestilles her: https://www.byblomst.no

Ingenting sier kjærlighet som en stor bukett med roser!
En rosa bukett på Valentinsdag blir aldri feil.
Røde roser og lakrids. Et sikkerstikk til den du er glad i!

Vi feirer ikke bare romantikken på valentinsdag, vi feirer også gode vennskap!

Hva med å ta med deg kjæresten eller en god venn som gjør DEG ekstra glad, på en sushidate hos Sabrura Byhaven?


Et smykke fra smykkefavoritten Enamel Copenhagen vil garantert falle i smak. Smykkene kommer i supersøte gaveesker og passer perfekt om du ønsker å glede noen du er glad i! Disse finner du hos Kleins Byhaven.


Hvorfor ikke gi kjæresten egentid og litt luksus med et gavekort til fra Cabina Hudklinikk eller nye produkter fra KICKS?

KICKS neglelakk 
CABINA gavekort

Den perfekte delikatesseposen til valentinsdag finner du hos Alma Mater.

Alma Mater sin «special edition» er fylt med ferske delikatesser som nyskårne skiver av skinke, pølser og franske oster. I tillegg får du med nydelig hjertesjokolade fra Maxims de Paris, som viser at du setter ekstra pris på din kjære. Her ligger alt til rette for at det skal bli en vellykket valentinsdag.


Noe søtt og godt slår aldri feil!

Blomster i Byhaven Bringebærsjokolade | konfekteske | blomsterbukett.
Alma Mater Maxims sjokoladeeske
Makroner som smaker kjærlighet fra Rosenborg Bakeri.


Tidligere saker

OPPLEV SOMMEREN PÅ BYHAVEN

På Byhaven treffer du generasjoner av lokale kjøpmenn med svært høy kunnskap og butikkdrivere som legger sjelen sin i det de gjør. Oppdag kortreiste varer og sesongens aktuelle trender for hele familien hos oss. Midt i Trondheim sentrum, i kort avstand fra mange hoteller og andre attraksjoner, finner du byens…

A MAN WITH A MISSION

Å ta vare på mat handler om mye mer enn miljøvennlig emballasje og smart oppbevaring. Det er et mantra Geir Berntsen gjerne gjentar – igjen og igjen. Tekst NINA VENNEVOLD/HVABEHAGERFoto MAGNUS RØNNINGEN HANSEN/BERRE, Lykt Geir Berntsen, partner hos Traktøren Kjøkkenutstyr på Byhaven, har laget seg et slags manifest: «Vi må…

Alt til festdagene

Vi ser frem til de flotte festdagene i mai. Servietter, bunadsko eller marsipankake? Du finner alt på Byhaven. Kommer du innom oss kan vi hjelpe deg å finne produktene du trenger til maidagene. Vi gleder oss til å pynte bordene og skape en fantastisk 17. mai-feiring, så vi har funnet…

Vårens trender

Denne våren er det friske pasteller og gamle motefavoritter som gjelder. Lette og tynne plagg fyller butikkene våre og gir løfte om varmere dager i vente. Bli med inn i en ny og herlig sesong! Sjekk stylist Hilde Sveli sine beste tips for sesongens garderobe.

Velkommen 17. mai

17.mai ønsker vi deg velkommen til Byhaven for en pust i bakken og en god matbit. Våre serveringssteder og Narvesen holder åpent 09.00 – 16.00 på 17. mai.