Valentinsdag – alle hjerters dag

Onsdag14. februar er det kjæresten eller en venn som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Benytt anledningen til å overraske kjæresten med en flott blomsterbukett, en lunsjdate eller en annen gave som viser din kjærlighet på valentinsdagen.

Leter du etter den perfekte gaven, har vi mange herlige tips og nyheter som garantert vil falle i smak. Kom innom Byhaven for en hyggelig handel. Her er våre beste tips!

Blomster i Byhaven er klare for Valentines ❤️ Bestill en bukett til en du er glad i. Få den levert rett hjem eller på jobb. Bestilles her: https://www.byblomst.no

Ingenting sier kjærlighet som en stor bukett med roser!
En rosa bukett på Valentinsdag blir aldri feil.
Røde roser og lakrids. Et sikkerstikk til den du er glad i!

Vi feirer ikke bare romantikken på valentinsdag, vi feirer også gode vennskap!

Hva med å ta med deg kjæresten eller en god venn som gjør DEG ekstra glad, på en sushidate hos Sabrura Byhaven?


Et smykke fra smykkefavoritten Enamel Copenhagen vil garantert falle i smak. Smykkene kommer i supersøte gaveesker og passer perfekt om du ønsker å glede noen du er glad i! Disse finner du hos Kleins Byhaven.


Hvorfor ikke gi kjæresten egentid og litt luksus med et gavekort til fra Cabina Hudklinikk eller nye produkter fra KICKS?

KICKS neglelakk 
CABINA gavekort

Den perfekte delikatesseposen til valentinsdag finner du hos Alma Mater.

Alma Mater sin «special edition» er fylt med ferske delikatesser som nyskårne skiver av skinke, pølser og franske oster. I tillegg får du med nydelig hjertesjokolade fra Maxims de Paris, som viser at du setter ekstra pris på din kjære. Her ligger alt til rette for at det skal bli en vellykket valentinsdag.


Noe søtt og godt slår aldri feil!

Blomster i Byhaven Bringebærsjokolade | konfekteske | blomsterbukett.
Alma Mater Maxims sjokoladeeske
Makroner som smaker kjærlighet fra Rosenborg Bakeri.