EKTE GAVEPAKKE

En delikat pose med assorterte småretter står klar til å plukkes opp på Byhaven. Det er fredag ettermiddag, og Alma Mater byr på konseptet Helgepose.

Når det nærmer seg helg, fylles Alma Maters Helgepose med ferske delikatesser. Nyskårne skiver av italienske skinker, spanske pølser og franske oster er noe av det som legges oppi. I tillegg får du velsmakende tilbehør som ostemarmelade, oliven, grissini og sjokolade.

Ferske delikatesser i Helgeposen fra Alma Mater

– Helgeposen er perfekt for deg som vil ha noe godt å kose deg med, uten å måtte bruke tid på å velge ut råvarene i disken, sier Richard Raburski på Alma Mater. Han har full forståelse for at mange foretrekker enkle løsninger i en travel hverdag, og legger til at Helgeposen også er en fin start for de som har lyst til å bli kjent med Alma Maters utvalg.

Bestill Helgeposen til Alma Mater på telefon 96924206 eller via Facebook @almamatertrondheim.

Hvis du ikke har bestilt Helgeposen på forhånd, må du regne med å vente litt før posen er klar. Den tar nemlig litt tid å lage i stand, ettersom de råvarene klargjøres rett før de skal pakkes inn. På denne måten sikres den aller beste kvaliteten.

– Dersom spekemat skjæres opp for tidlig, kan skivene tørke ut. Og straks osten er delt i mindre biter, vil kvaliteten forringes. Ost er en levende matvare, forklarer Richard.

Innholdet i en Helgepose fra Alma Mater

Innholdet i Helgeposen endres fra uke til uke, og hvis du har din egen favoritt fra ferskvaredisken som du gjerne vil ha med, er det bare å si ifra når du bestiller. Naturligvis kan du selv utvide pakken med eksempelvis tomatsalat, potetsalat, godt brød og andre godsaker.

Hva mer kan man ønske seg for en fredagskveld? God drikke, selvfølgelig. Richard byr gjerne på vinanbefalinger som passer til – og nettopp det er jo helt i tråd med konseptet Helgepose: Deilige smaker, ferdig satt sammen for deg.

Richard Raburski, eier og daglig leder på Alma Mater

Innhold i Helgeposen

Helgeposen inneholder et koselig måltid for 2 og koster kr. 499,-
100 g skinke, 100g fjellpølse, 100g Comté, 100 g blåmuggost, 200 g ferske oliven, Syltetøy, Sjokolade på Maxims og Grissini med olivenolje.

Se også https://almamat.no/


Tidligere saker

OPPLEV SOMMEREN PÅ BYHAVEN

På Byhaven treffer du generasjoner av lokale kjøpmenn med svært høy kunnskap og butikkdrivere som legger sjelen sin i det de gjør. Oppdag kortreiste varer og sesongens aktuelle trender for hele familien hos oss. Midt i Trondheim sentrum, i kort avstand fra mange hoteller og andre attraksjoner, finner du byens…

A MAN WITH A MISSION

Å ta vare på mat handler om mye mer enn miljøvennlig emballasje og smart oppbevaring. Det er et mantra Geir Berntsen gjerne gjentar – igjen og igjen. Tekst NINA VENNEVOLD/HVABEHAGERFoto MAGNUS RØNNINGEN HANSEN/BERRE, Lykt Geir Berntsen, partner hos Traktøren Kjøkkenutstyr på Byhaven, har laget seg et slags manifest: «Vi må…

Alt til festdagene

Vi ser frem til de flotte festdagene i mai. Servietter, bunadsko eller marsipankake? Du finner alt på Byhaven. Kommer du innom oss kan vi hjelpe deg å finne produktene du trenger til maidagene. Vi gleder oss til å pynte bordene og skape en fantastisk 17. mai-feiring, så vi har funnet…

Vårens trender

Denne våren er det friske pasteller og gamle motefavoritter som gjelder. Lette og tynne plagg fyller butikkene våre og gir løfte om varmere dager i vente. Bli med inn i en ny og herlig sesong! Sjekk stylist Hilde Sveli sine beste tips for sesongens garderobe.

Velkommen 17. mai

17.mai ønsker vi deg velkommen til Byhaven for en pust i bakken og en god matbit. Våre serveringssteder og Narvesen holder åpent 09.00 – 16.00 på 17. mai.