EKTE GAVEPAKKE

En delikat pose med assorterte småretter står klar til å plukkes opp på Byhaven. Det er fredag ettermiddag, og Alma Mater byr på konseptet Helgepose.

Når det nærmer seg helg, fylles Alma Maters Helgepose med ferske delikatesser. Nyskårne skiver av italienske skinker, spanske pølser og franske oster er noe av det som legges oppi. I tillegg får du velsmakende tilbehør som ostemarmelade, oliven, grissini og sjokolade.

Ferske delikatesser i Helgeposen fra Alma Mater

– Helgeposen er perfekt for deg som vil ha noe godt å kose deg med, uten å måtte bruke tid på å velge ut råvarene i disken, sier Richard Raburski på Alma Mater. Han har full forståelse for at mange foretrekker enkle løsninger i en travel hverdag, og legger til at Helgeposen også er en fin start for de som har lyst til å bli kjent med Alma Maters utvalg.

Bestill Helgeposen til Alma Mater på telefon 96924206 eller via Facebook @almamatertrondheim.

Hvis du ikke har bestilt Helgeposen på forhånd, må du regne med å vente litt før posen er klar. Den tar nemlig litt tid å lage i stand, ettersom de råvarene klargjøres rett før de skal pakkes inn. På denne måten sikres den aller beste kvaliteten.

– Dersom spekemat skjæres opp for tidlig, kan skivene tørke ut. Og straks osten er delt i mindre biter, vil kvaliteten forringes. Ost er en levende matvare, forklarer Richard.

Innholdet i en Helgepose fra Alma Mater

Innholdet i Helgeposen endres fra uke til uke, og hvis du har din egen favoritt fra ferskvaredisken som du gjerne vil ha med, er det bare å si ifra når du bestiller. Naturligvis kan du selv utvide pakken med eksempelvis tomatsalat, potetsalat, godt brød og andre godsaker.

Hva mer kan man ønske seg for en fredagskveld? God drikke, selvfølgelig. Richard byr gjerne på vinanbefalinger som passer til – og nettopp det er jo helt i tråd med konseptet Helgepose: Deilige smaker, ferdig satt sammen for deg.

Richard Raburski, eier og daglig leder på Alma Mater

Innhold i Helgeposen

Helgeposen inneholder et koselig måltid for 2 og koster kr. 499,-
100 g skinke, 100g fjellpølse, 100g Comté, 100 g blåmuggost, 200 g ferske oliven, Syltetøy, Sjokolade på Maxims og Grissini med olivenolje.

Se også https://almamat.no/


Tidligere saker

Et bærekraftig kjøkken

Her får du oppskriften på Britannia-kokkens vårtaco, og hans tips til mindre avfall. Nils Flatmark er souschef på Britannia, og gikk tidligere i år til topps i konkurransen Årets grønne kokk. Han kan også smykke seg med hederstegnet Cordon Bleu, han er deltaker på det norske kokkelandslaget og har tatt…

Tid for nye vårsko

Nå er det på tide å finne frem lette vårsko og plassere vinterskoene bakerst i skapet, den lyse fine tiden er her. I våre butikker finner du nå vårens flotteste vårsko for dame, herre og barn hos Falkanger Sko, BAG og Kleins. kontaktinfo til våre butikker finner du her.

A MAN WITH A MISSION

Å ta vare på mat handler om mye mer enn miljøvennlig emballasje og smart oppbevaring. Det er et mantra Geir Berntsen gjerne gjentar – igjen og igjen. Tekst NINA VENNEVOLD/HVABEHAGERFoto MAGNUS RØNNINGEN HANSEN/BERRE, Lykt Geir Berntsen, partner hos Traktøren Kjøkkenutstyr på Byhaven, har laget seg et slags manifest: «Vi må…

Serveringsstedene holder åpent 17. mai

På 17.mai ønsker vi deg velkommen til Byhaven for en pust i bakken og en god matbit. Vi dekker opp med bord og stoler i fellesarealet i 1. etg så her blir det godt med sitteplasser. Våre serveringssteder og Narvesen holder åpent 09.00 – 16.00 på 17. mai. Jordbærpikene Byhaven fyller…

Traktøren har alt til festbordet

Når festbordet skal dekkes til 17.mai er det med glede! Fellesskapet feires, og tradisjoner holdes i hevd. Hos Traktøren hjelper de deg med å komme i stemning til den store dagen! Skal du stå for matserveringen, tilbyr de alt du kan ønske deg av kjøkkenutstyr. Du finner også et bredt…