Når det nærmer seg helg, fylles Alma Maters Helgepose med ferske delikatesser. Nyskårne skiver av italienske skinker, spanske pølser og franske oster er noe av det som legges oppi. I tillegg får du velsmakende tilbehør som ostemarmelade, oliven, grissini og sjokolade.
– Helgeposen er perfekt for deg som vil ha noe godt å kose deg med, uten å måtte bruke tid på å velge ut råvarene i disken, sier Richard Raburski på Alma Mater. Han har full forståelse for at mange foretrekker enkle løsninger i en travel hverdag, og legger til at Helgeposen også er en fin start for de som har lyst til å bli kjent med Alma Maters utvalg.
Hvis du ikke har bestilt Helgeposen på forhånd, må du regne med å vente litt før posen er klar. Den tar nemlig litt tid å lage i stand, ettersom de råvarene klargjøres rett før de skal pakkes inn. På denne måten sikres den aller beste kvaliteten.
– Dersom spekemat skjæres opp for tidlig, kan skivene tørke ut. Og straks osten er delt i mindre biter, vil kvaliteten forringes. Ost er en levende matvare, forklarer Richard.
Innholdet i Helgeposen endres fra uke til uke, og hvis du har din egen favoritt fra ferskvaredisken som du gjerne vil ha med, er det bare å si ifra når du bestiller. Naturligvis kan du selv utvide pakken med eksempelvis tomatsalat, potetsalat, godt brød og andre godsaker.
Hva mer kan man ønske seg for en fredagskveld? God drikke, selvfølgelig. Richard byr gjerne på vinanbefalinger som passer til – og nettopp det er jo helt i tråd med konseptet Helgepose: Deilige smaker, ferdig satt sammen for deg.
Helgeposen inneholder et koselig måltid for 2 og koster kr. 499,-
100 g skinke, 100g fjellpølse, 100g Comté, 100 g blåmuggost, 200 g ferske oliven, Syltetøy, Sjokolade på Maxims og Grissini med olivenolje.
Se også https://almamat.no/
Denne våren er det friske pasteller og gamle motefavoritter som gjelder. Lette og tynne plagg fyller butikkene våre og gir løfte om varmere dager i vente. Bli med inn i en ny og herlig sesong! Sjekk stylist Hilde Sveli sine beste tips for sesongens garderobe.
17.mai ønsker vi deg velkommen til Byhaven for en pust i bakken og en god matbit. Våre serveringssteder og Narvesen holder åpent 09.00 – 16.00 på 17. mai.
Når festbordet skal dekkes til 17.mai er det med glede! Fellesskapet feires, og tradisjoner holdes i hevd. Hos Traktøren hjelper de deg med å komme i stemning til den store dagen! Skal du stå for matserveringen, tilbyr de alt du kan ønske deg av kjøkkenutstyr. Du finner også et bredt…
Å ta vare på mat handler om mye mer enn miljøvennlig emballasje og smart oppbevaring. Det er et mantra Geir Berntsen gjerne gjentar – igjen og igjen. Tekst NINA VENNEVOLD/HVABEHAGERFoto MAGNUS RØNNINGEN HANSEN/BERRE, Lykt Geir Berntsen, partner hos Traktøren Kjøkkenutstyr på Byhaven, har laget seg et slags manifest: «Vi må…
Velkommen til damenes aften på Byhaven! Torsdag 11. april kl. 20.15 – 22.00. Her blir det en forrykende inspirasjonskveld med Silje Landevåg som konferansier. Kveldens konferansier Silje Landevåg er gründer av Do it with passion og Get Inspired. Gjennom Do it with passion investere hun i dag med hjerte og…