Når det nærmer seg helg, fylles Alma Maters Helgepose med ferske delikatesser. Nyskårne skiver av italienske skinker, spanske pølser og franske oster er noe av det som legges oppi. I tillegg får du velsmakende tilbehør som ostemarmelade, oliven, grissini og sjokolade.
– Helgeposen er perfekt for deg som vil ha noe godt å kose deg med, uten å måtte bruke tid på å velge ut råvarene i disken, sier Richard Raburski på Alma Mater. Han har full forståelse for at mange foretrekker enkle løsninger i en travel hverdag, og legger til at Helgeposen også er en fin start for de som har lyst til å bli kjent med Alma Maters utvalg.
Hvis du ikke har bestilt Helgeposen på forhånd, må du regne med å vente litt før posen er klar. Den tar nemlig litt tid å lage i stand, ettersom de råvarene klargjøres rett før de skal pakkes inn. På denne måten sikres den aller beste kvaliteten.
– Dersom spekemat skjæres opp for tidlig, kan skivene tørke ut. Og straks osten er delt i mindre biter, vil kvaliteten forringes. Ost er en levende matvare, forklarer Richard.
Innholdet i Helgeposen endres fra uke til uke, og hvis du har din egen favoritt fra ferskvaredisken som du gjerne vil ha med, er det bare å si ifra når du bestiller. Naturligvis kan du selv utvide pakken med eksempelvis tomatsalat, potetsalat, godt brød og andre godsaker.
Hva mer kan man ønske seg for en fredagskveld? God drikke, selvfølgelig. Richard byr gjerne på vinanbefalinger som passer til – og nettopp det er jo helt i tråd med konseptet Helgepose: Deilige smaker, ferdig satt sammen for deg.
Helgeposen inneholder et koselig måltid for 2 og koster kr. 499,-
100 g skinke, 100g fjellpølse, 100g Comté, 100 g blåmuggost, 200 g ferske oliven, Syltetøy, Sjokolade på Maxims og Grissini med olivenolje.
Se også https://almamat.no/
Hvilken solkrem gir best beskyttelse mot sola, hvorfor blir du fortere solbrent når du bader– og blir du faktisk brun når du bruker solkrem? Her er vårens beste solkremtips fra KICKS og Cabina. Det er vår, og etter en lang vinter med mye innendørsaktivitet, er det herlig å komme seg…
Hvorfor er vår butikk annerledes enn både Traktørens egne butikker rundt i landet, og øvrige kjedebutikker i vår bransje? Da vi startet butikken på Byhaven i 2007 bestemte vi oss raskt for at det er kjøkken-/bar- og bakeutstyr vi skulle bli gode på, ikke interiør. Så i alle disse årene…
Å ta vare på mat handler om mye mer enn miljøvennlig emballasje og smart oppbevaring. Det er et mantra Geir Berntsen gjerne gjentar – igjen og igjen. Tekst NINA VENNEVOLD/HVABEHAGERFoto MAGNUS RØNNINGEN HANSEN/BERRE, Lykt Geir Berntsen, partner hos Traktøren Kjøkkenutstyr på Byhaven, har laget seg et slags manifest: «Vi må…
Er du klar for Toilldag lørdag 16. mars? Vi åpner kl. 09.00! Ta med deg venner og familie til en handledag utenom det vanlige. Her blir det mengder av gode tilbud og fantastiske handleopplevelser i butikkene. Vi gleder oss! HER ER VÅRE TOILLATE TILBUD PÅ TOILLDAG – DET ER FLERE…