Tips for å møte vårsola

Hvilken solkrem gir best beskyttelse mot sola, hvorfor blir du fortere solbrent når du bader
– og blir du faktisk brun når du bruker solkrem? Her er vårens beste solkremtips fra KICKS og Cabina.

Det er vår, og etter en lang vinter med mye innendørsaktivitet, er det herlig å komme seg ut i sola igjen. Men når bør du egentlig smøre deg, og hva er det lurt å ha i veska? Vi har hørt med Kicks Byhaven og Cabina Byhaven, som har disse ekspertrådene:

1. SMØR DEG FØR DU SKAL UT

Med en gang sola begynner å varme etter vinteren, er det viktig å smøre seg. Bruk solkrem med faktor (SPF) før du skal ut i sola, da får kremen god tid til å trekke inn i huden.

Dior Solar The Protective Creme SPF 50 er en solkrem med høy solfaktor til ansiktet, og den kjennetegnes av en frisk og behagelig konsistens på huden.

Huden føles beskyttet mot ytre påkjenninger og UVA/UVB-stråler fra første påføring. Den blir merkbart vakrere og får en satengaktig glød som fremhever brunfargen.

Kicks 470,-

NOVA DROPS sunscreen booster med SPF 50 er perfekt å kombinere med andre favoritt produkter og sminke.

En avansert formulering i en lett, men rik konsistens som beskytter mot UV-skader.

Cabina 940,-

SENSAI bronzing gel er en innovativ, farget gel med en fantastisk oppfriskende konsistens som tilfører huden fuktighet i dybden.

Den er lett å påføre og omslutter huden i et elegant, naturlig bronseslør, noe som gir en perfekt «solkysset» og silkemyk finish.

Beskytter huden mot UV-stråling med SPF 6, virker beroligende og demper rødhet.

Kicks 465,-

2. BRUK SOLKREM MED SOLFILTER

Vi anbefaler daglig bruk av solfilter, som omdanner UV-bølgene til uskadelige bølgelengder. UVA-strålene fra sola kan nemlig trenge gjennom vindu, noe som betyr at du bør beskytte deg selv om du for eksempel er innendørs hjemme eller kjører bil. I ansiktet til hverdags er det greit å bruke SPF 30 og gjerne SPF 50 når sola er sterkere. Det er også viktig å påføre solkrem jevnlig i løpet av dagen hvis du skal være mye ute i sola.

Clarins Gel-To-Oil for ansikt er en solbeskyttende gel som egner seg for alle hudtyper, også de sensitive.

Den silkeaktige gelteksturen absorberes raskt inn i huden, selv på våt hud.

Beskytter huden mot skader forårsaket av sol og frie radikaler, for en nydelig brunfarge.

Kicks 330,-

En lett mineralsk solkrem med tonet fargedekning jevner umiddelbart ut hudtonen for et feilfritt utseende og gir forsvar mot UVA/UVB, blått lys, forurensning og infrarød stråling, kombinert med avanserte antioksidanter og nærende, fuktighetsgivende ingredienser for langvarig hudhelse.

Tilgjengelig i fire unike fleksible nyanser, hver ideell for et bredt spekter av hudtoner og undertoner.

Cabina 365,-

3. FÅ LANGVARIG FARGE

Du får ikke farge like raskt når du har på solbeskyttelse, men bruk av solkrem vil gi en mer langvarig farge som ikke flasser. I tillegg forebygger du pigmentforandringer i huden, samt hudkreft. Når du bader, kan du bli raskere solbrent på grunn av at solstrålene reflekteres på vannoverflaten. For å unngå det, anbefaler vi å bruke solkrem som er vannresistent.

4. DENNE BØR DU HA I VESKA

Brush & go er perfekt å ha i veska på reise! Brush & Go sin nye emballasje gjør påføring og etterfylling av pudderet enkelt, samtidig som det gir kontroll over pulverets mengde under bruk. Pudderet har en matt finish, med sømløs dekkevne og en reflekterende effekt

Mineralpudderet gir umiddelbar og optimal beskyttelse mot skadelige UVA/UVB/IR-stråler og frie radikaler. Det hjelper med å forhindre solskader, inkludert fotoaldring og pigmentforstyrrelse.

Det følger med to refill i pakken med børsten, men du kan enkelt kjøpe en refill når disse er brukt opp.

Cabina 875,-

5. DISSE PRODUKTENE ANBEFALER VI NÅ

Vi anbefaler solserien fra Sensai på det sterkeste! Solkremene er vannresistente, fuktgivende, fine til sensitiv hud og har en deilig konsistens som ikke er klissete. Alle produktene smelter godt inn i huden og gir en naturlig, fin glød.

SENSAI Silky Bronze Suncare Cream Body serie gir UVA/UVB-beskyttelse ved soleksponering, og huden beskyttes mot umiddelbar og sen skade forårsaket av UV-stråler.

Solkremen er også motstandsdyktig mot friksjon, noe som sørger for at den høye beskyttelsen holder seg på plass mens du nyter sommersolen.

Kicks 1140,-


Tidligere saker

Velkommen 17. mai

17.mai ønsker vi deg velkommen til Byhaven for en pust i bakken og en god matbit. Våre serveringssteder og Narvesen holder åpent 09.00 – 16.00 på 17. mai.

Annerledes-butikken Traktøren Kjøkkenutstyr

Hvorfor er vår butikk annerledes enn både Traktørens egne butikker rundt i landet, og øvrige kjedebutikker i vår bransje? Da vi startet butikken på Byhaven i 2007 bestemte vi oss raskt for at det er kjøkken-/bar- og bakeutstyr vi skulle bli gode på, ikke interiør. Så i alle disse årene…

EKTE GAVEPAKKE

En delikat pose med assorterte småretter står klar til å plukkes opp på Byhaven. Det er fredag ettermiddag, og Alma Mater byr på konseptet Helgepose. Når det nærmer seg helg, fylles Alma Maters Helgepose med ferske delikatesser. Nyskårne skiver av italienske skinker, spanske pølser og franske oster er noe av…

A MAN WITH A MISSION

Å ta vare på mat handler om mye mer enn miljøvennlig emballasje og smart oppbevaring. Det er et mantra Geir Berntsen gjerne gjentar – igjen og igjen. Tekst NINA VENNEVOLD/HVABEHAGERFoto MAGNUS RØNNINGEN HANSEN/BERRE, Lykt Geir Berntsen, partner hos Traktøren Kjøkkenutstyr på Byhaven, har laget seg et slags manifest: «Vi må…

Damenes aften 11. april

Velkommen til damenes aften på Byhaven! Torsdag 11. april kl. 20.15 – 22.00. Her blir det en forrykende inspirasjonskveld med Silje Landevåg som konferansier. Kveldens konferansier Silje Landevåg er gründer av Do it with passion og Get Inspired. Gjennom Do it with passion investere hun i dag med hjerte og…

Påsken på Byhaven

På Byhaven finner du fristelser for små og store i påsken. Utforsk våre 31 butikker og spisesteder, du finner alt fra mote og tilbehør, mat og drikke eller unn deg litt egenpleie. Ta deg tid til å handle og oppdage nye favoritter, eller finn en fin påskegave til noen du…