FROKOST MED FERIEFØLELSE

Gazpacho servert i et stetteglass? Det kaller vi en elegant start på dagen!

Hvis du savner feriefølelsen anbefaler vi denne oppskriften på frisk gazpacho, eggerøre med trøffelolje og melon fra Richard Raburski hos Alma Mater. Råvarene finner du også hos Alma Mater.
Lag en frisk gazpacho og server sammen eggerøre med trøffelolje og melon til helgen!

OPPSKRIFT TIL 4 PERSONER

GAZPACHO:

500 g tomater

6 blader basilikum

1 liten løk

2 ss olivenolje

En klype salt

1/2 agurk

1 fedd hvitløk

Olivenolje hos Alma Mater

SLIK GJØR DU:

1. finhakk løken

2. skjør tomatene og agurken i små terninger

3. finn frem og tilsett resten av ingrediensene

4. miks alt sammen til en flytende masse ved hjelp av en blender e.l.

5. Gazpacho er en kald, frisk grønnsakssuppe, så sett den i kjøleskap til servering

6. fres sammen din favoritt eggerøre og rør inn litt trøffelolje

7. hent frem suppen – og nyt den sammen med den lune eggerører og et par melonskiver

Trøffelolje hos Alma Mater

BON APPETIT!


Tidligere saker

Vårens trender

Denne våren er det friske pasteller og gamle motefavoritter som gjelder. Lette og tynne plagg fyller butikkene våre og gir løfte om varmere dager i vente. Bli med inn i en ny og herlig sesong! Sjekk stylist Hilde Sveli sine beste tips for sesongens garderobe.

Velkommen 17. mai

17.mai ønsker vi deg velkommen til Byhaven for en pust i bakken og en god matbit. Våre serveringssteder og Narvesen holder åpent 09.00 – 16.00 på 17. mai.

Traktøren har alt til festbordet

Når festbordet skal dekkes til 17.mai er det med glede! Fellesskapet feires, og tradisjoner holdes i hevd. Hos Traktøren hjelper de deg med å komme i stemning til den store dagen! Skal du stå for matserveringen, tilbyr de alt du kan ønske deg av kjøkkenutstyr. Du finner også et bredt…

EKTE GAVEPAKKE

En delikat pose med assorterte småretter står klar til å plukkes opp på Byhaven. Det er fredag ettermiddag, og Alma Mater byr på konseptet Helgepose. Når det nærmer seg helg, fylles Alma Maters Helgepose med ferske delikatesser. Nyskårne skiver av italienske skinker, spanske pølser og franske oster er noe av…

A MAN WITH A MISSION

Å ta vare på mat handler om mye mer enn miljøvennlig emballasje og smart oppbevaring. Det er et mantra Geir Berntsen gjerne gjentar – igjen og igjen. Tekst NINA VENNEVOLD/HVABEHAGERFoto MAGNUS RØNNINGEN HANSEN/BERRE, Lykt Geir Berntsen, partner hos Traktøren Kjøkkenutstyr på Byhaven, har laget seg et slags manifest: «Vi må…

Damenes aften 11. april

Velkommen til damenes aften på Byhaven! Torsdag 11. april kl. 20.15 – 22.00. Her blir det en forrykende inspirasjonskveld med Silje Landevåg som konferansier. Kveldens konferansier Silje Landevåg er gründer av Do it with passion og Get Inspired. Gjennom Do it with passion investere hun i dag med hjerte og…