Annerledes-butikken Traktøren Kjøkkenutstyr

Hvorfor er vår butikk annerledes enn både Traktørens egne butikker rundt i landet, og øvrige kjedebutikker i vår bransje?

Da vi startet butikken på Byhaven i 2007 bestemte vi oss raskt for at det er kjøkken-/bar- og bakeutstyr vi skulle bli gode på, ikke interiør. Så i alle disse årene har Gøril lett etter utstyr med riktig kvalitet og pris, for våre kunder.

Gøril Hovelsen, eier og daglig leder av Traktøren Kjøkkenutstyr Byhaven

6 500 varelinjer!

Alle Traktørens butikker har tilgang til de samme varene, men vi velger altså selv hva vi ønsker å ha i vår butikk. Det betyr at vi har en hel del varer du ikke finner i kjedebutikkene. En kjedebutikk i vår bransje lagerfører typisk 2000 varelinjer, og det hadde ikke holdt for å nå vårt ønske om å fremstå som en spesialbutikk med et rikt utvalg av kvalitetsvarer innen kjøkken-/bake- og barutstyr. Med 6500 varelinjer i butikken er det ingen tvil om at dette gjør oss annerledes enn andre butikker.

Kloke valg

Visste du at vi selv tester alle typer stekepanner? Det må vi gjøre før vi til slutt velger hva vi ønsker å tilby i butikken. Det er et hav av varer der ute! Derfor er det viktig for oss at vi velger varer som passer våre matglade kunder. Trondheims kokker har i flere år vært våre sparringspartnere på hva som er viktig, hva som fungerer og hva de ikke liker. Så er det vår oppgave å velge klokt!

Flere av Trondheims kokker er sparringspartnere ved valg av riktige varer.
Fv: Geir Berntsen, kokk Nils Flatmark som bla er Norsk Mester i kokkekunst og Gøril Hovelsen.

Å handle klokt er ikke nødvendigvis dyrere enn å handle billig. I flere produktgrupper kan det lønne seg å legge i noen kroner når du handler nytt.

Billige varer kan ha en tendens til å være, nettopp billige.
Det kan ofte bety kort levetid og hyppigere utskifting, noe som ikke er bærekraftig. Flere og flere går vekk fra belagte panner og kjeler til fordel for alternativer som varer et helt liv. Vi kan gi deg noen råd om akkurat det.

Knivskarpt

Har du lagt merke til at noen kniver føles bedre enn andre? Din følelse av kniven styres av håndtak, vekt og størrelse. Utover dette finnes det flere typer knivstål med forskjellige egenskaper.

Finn en kniv som passer deg og ditt behov, Traktøren har garantert noe som passer!
Foto: BERRE

Vi har valgt å tilby et bredt spekter av både håndtak, vekt, stål og pris. Ta deg gjerne litt tid til å føle på forskjellene på de ulike knivene. Sammen vil vi helt sikkert finne en kniv som passer nettopp deg. Vi har kniver fra kr. 400,- til kr. 10.000,- på lager. Og ta for all del godt vare på knivene dine. Heng dem opp på en magnetlist eller et kniv stativ, og gi dem en sliperunde iblant.

Vi har fått spesiallaget et eget knivskap slik at kvaliteten på knivene bevares og presenteres på en flott måte. Skapet er blitt en viktig del av butikken. I knivskapet er det hele 116 ulike kniver! Dette gjør også butikken annerledes enn andre.

Knivskapet hos Traktøren er en attraksjon for hele byens kokker og kjøkkenentusiaster.
Foto: Midtbyen.no
Geir Berntsen hjelper deg gjerne med å finne den rette kniven.

Bedre vin med gode glass

Smakte ikke vinen det samme hjemme som den gjorde på restauranten? Av og til blir vi servert gode viner og vi tar bilde av etiketten for å prøve den hjemme. Ved neste anledning handler vi den samme vinen på Vinmonopolet og gleder oss til å oppleve den samme gode smaken igjen. Helgen kommer der vi dekker bordet, setter på god musikk og braser med grytene etter beste evne. Og gleder oss til den vinen! Så kommer nedturen, vinen smaker ikke slik som da vi var på restauranten.

Vi kan skylde på stemning, dagsform og selskapet. Men, glasset ditt er ikke det samme som på restauranten.

Bedre vin med gode glass. Du finner et bredt utvalg vinglass hos Traktøren kjøkkenutstyr.
Foto: BERRE

Et vinglass kan passe til mange viner, men vinglass har forskjellige egenskaper. Noen fremmer sødme, andre fremmer lukt av frukt og bær.


Det finnes et rikt spekter av alternativer på vinglass, men du trenger ikke ett glass til hver vin eller tolv glass av hver type. Vi hjelper deg med et forslag til et oppsett på glass i en startpakke etter din vinsmak. Tips! Kjøp gjerne glass fra ulike serier. Det er slutt på tiden da alt skulle være likt!

Da vi er annerledes, skal vi også forsøke å hjelpe deg å finne løsninger vi ikke har i butikken.

Velkommen til butikken vår!

Gøril & Geir