{"id":623,"date":"2022-08-10T09:29:50","date_gmt":"2022-08-10T07:29:50","guid":{"rendered":"https:\/\/byhaven.no\/?p=623"},"modified":"2022-08-10T09:29:51","modified_gmt":"2022-08-10T07:29:51","slug":"frokost-med-feriefolelse","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/byhaven.no\/frokost-med-feriefolelse\/","title":{"rendered":"FROKOST MED FERIEF\u00d8LELSE"},"content":{"rendered":"\n
Gazpacho servert i et stetteglass? Det kaller vi en elegant start p\u00e5 dagen!<\/p>\n\n\n\n
Hvis du savner ferief\u00f8lelsen anbefaler vi denne oppskriften p\u00e5 frisk gazpacho, egger\u00f8re med tr\u00f8ffelolje og melon fra Richard Raburski hos Alma Mater. R\u00e5varene finner du ogs\u00e5 hos Alma Mater<\/a>.
Lag en frisk gazpacho og server sammen egger\u00f8re med tr\u00f8ffelolje og melon til helgen!<\/p>\n\n\n\n