{"id":623,"date":"2022-08-10T09:29:50","date_gmt":"2022-08-10T07:29:50","guid":{"rendered":"https:\/\/byhaven.no\/?p=623"},"modified":"2022-08-10T09:29:51","modified_gmt":"2022-08-10T07:29:51","slug":"frokost-med-feriefolelse","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/byhaven.no\/frokost-med-feriefolelse\/","title":{"rendered":"FROKOST MED FERIEF\u00d8LELSE"},"content":{"rendered":"\n

Gazpacho servert i et stetteglass? Det kaller vi en elegant start p\u00e5 dagen!<\/p>\n\n\n\n

Hvis du savner ferief\u00f8lelsen anbefaler vi denne oppskriften p\u00e5 frisk gazpacho, egger\u00f8re med tr\u00f8ffelolje og melon fra Richard Raburski hos Alma Mater. R\u00e5varene finner du ogs\u00e5 hos Alma Mater<\/a>.
Lag en frisk gazpacho og server sammen egger\u00f8re med tr\u00f8ffelolje og melon til helgen!<\/p>\n\n\n\n

\"\"<\/figure>\n\n\n\n

OPPSKRIFT TIL 4 PERSONER<\/h2>\n\n\n\n

GAZPACHO:<\/strong><\/p>\n\n\n\n

500 g tomater<\/p>\n\n\n\n

6 blader basilikum<\/p>\n\n\n\n

1 liten l\u00f8k<\/p>\n\n\n\n

2 ss olivenolje<\/p>\n\n\n\n

En klype salt<\/p>\n\n\n\n

1\/2 agurk<\/p>\n\n\n\n

1 fedd hvitl\u00f8k<\/p>\n\n\n\n

\"\"
Olivenolje hos Alma Mater<\/figcaption><\/figure>\n\n\n\n

SLIK GJ\u00d8R DU:<\/h2>\n\n\n\n

1. finhakk l\u00f8ken<\/p>\n\n\n\n

2. skj\u00f8r tomatene og agurken i sm\u00e5 terninger<\/p>\n\n\n\n

3. finn frem og tilsett resten av ingrediensene<\/p>\n\n\n\n

4. miks alt sammen til en flytende masse ved hjelp av en blender e.l.<\/p>\n\n\n\n

5. Gazpacho er en kald, frisk gr\u00f8nnsakssuppe, s\u00e5 sett den i kj\u00f8leskap til servering<\/p>\n\n\n\n

6. fres sammen din favoritt egger\u00f8re og r\u00f8r inn litt tr\u00f8ffelolje<\/p>\n\n\n\n

7. hent frem suppen – og nyt den sammen med den lune egger\u00f8rer og et par melonskiver<\/p>\n\n\n\n

\"\"
Tr\u00f8ffelolje hos Alma Mater<\/figcaption><\/figure>\n\n\n\n

BON APPETIT!<\/strong><\/p>\n\n\n\n

\"\"<\/figure>\n","protected":false},"excerpt":{"rendered":"

Gazpacho servert i et stetteglass? Det kaller vi en elegant start p\u00e5 dagen! Hvis du savner ferief\u00f8lelsen anbefaler vi denne oppskriften p\u00e5 frisk gazpacho, egger\u00f8re med tr\u00f8ffelolje og melon fra Richard Raburski hos Alma Mater. R\u00e5varene finner du ogs\u00e5 hos Alma Mater.Lag en frisk gazpacho og server sammen egger\u00f8re med…<\/p>\n