PERFEKTE JULEGAVER

Hva gir du til kvinnen eller mannen i ditt liv i julegaver? Her er årets ideer til fine ting å pakke inn.

Små, eksklusive pakker, fristende kjøkkenting under treet og presanger som varmer både kropp og sjel. Hvis du fortsatt ikke vet hva du skal gi bort, så ta en titt på disse forslagene – kanskje oppdager du at det faktisk er ganske enkelt å finne riktig julegave?

Kosepakken

En ny pyjamas har for mange blitt en juletradisjon, enten man velger å pakke den inn og gi bort – eller som favorittplagget man pakker seg selv inn i. Med varme tøfler og noko attåt er romjulens kosekvelder sikret.

Pyjamas Ralph Lauren REIMERS 1990,-
Tøfler FALKANGER 799,-
Kopp KREMMERHUSET 429,- (pris med fat)
Gløgg KREMMERHUSET 199,-
Telysestake KREMMERHUSET 179,-

Kjærlighetsgaven

Noen ting slår aldri feil. Som den lille, elegante pakken med gullbånd utenpå, halvveis skjult blant de andre gavene under treet… Suksess! Dette er våre anbefalinger til kvinnen i ditt liv.

Ring BAG 600,-
Smykker MATCH fra 299,- pr. stk.
EdP Prada Paradoxe 50 ml KICKS 1035,-
Truse Calvin Klein REIMERS 249,-
BH Calvin Klein REIMERS 499,-
Ørepynt MATCH 299,-
Dameur Certina URMAKER NÆSS 5690,-

Til ham

Hva gir du til mannen som har alt? Løsningen er å velge klassikere som aldri går av moten. Disse gavene kan glede både gamle og unge. Og kanskje garderoben uansett har godt av en liten oppgradering?

Sko Panama FALKANGER 2499,-
Hansker Héstra BAG 900,-
Kortmappe Secrid BAG 400,-
Kortmappe i skinn Adax BAG 700,-
Ullcaps Eton KLEINS 1200,-
EdT Yves Saint Laurent L’Homme 60 ml KICKS 730,-
Herreur Tissot URMAKER NÆSS 7395,-

Til henne

Synes du det er vanskelig å vite hva du skal gi til samboeren, mamma eller venninnen? Et lurt tips er å ta en titt på det hun allerede har og bruker mye av. Om du gir henne noe som ligner litt, er sjansen stor for å treffe blink med årets julegaver.

Votter Tiger of Sweden BAG 1500,-
Smykkeskrin Day Birger et Mikkelsen BAG 400,-
Bøttehatt Montecristo KLEINS 499,-
Veske Tiger of Sweden BAG 4000,-
Støvletter Högl FALKANGER 3999,-
Neglelakk Atelier Rouge KICKS 99,- pr. stk

Til foodien

Den som trives på kjøkkenet vil som regel smile når den spennende pakken viser seg å inneholde smart kokkeutstyr, råvarer av høy kvalitet eller noe pent å servere det i. Dette er garantert julegaver som faller i smak. Nå blir det kjøkkenfest!

Ølglass TRAKTØREN 329,- pr. stk.
Gourmetraspe Microplane TRAKTØREN 529,-
Olivenolje First Harvest 1 liter OLIVENLUNDEN 1830 549,-
Salt- og pepperkvern ALMA MATER 99,- pr. stk.
Julebalsamico vellagret 15 år 250 ml OLIVENLUNDEN 1830 479,-
Juleolje 500 ml OLIVENLUNDEN 1830 449,-

Tidligere saker

OPPLEV SOMMEREN PÅ BYHAVEN

På Byhaven treffer du generasjoner av lokale kjøpmenn med svært høy kunnskap og butikkdrivere som legger sjelen sin i det de gjør. Oppdag kortreiste varer og sesongens aktuelle trender for hele familien hos oss. Midt i Trondheim sentrum, i kort avstand fra mange hoteller og andre attraksjoner, finner du byens…

A MAN WITH A MISSION

Å ta vare på mat handler om mye mer enn miljøvennlig emballasje og smart oppbevaring. Det er et mantra Geir Berntsen gjerne gjentar – igjen og igjen. Tekst NINA VENNEVOLD/HVABEHAGERFoto MAGNUS RØNNINGEN HANSEN/BERRE, Lykt Geir Berntsen, partner hos Traktøren Kjøkkenutstyr på Byhaven, har laget seg et slags manifest: «Vi må…

Alt til festdagene

Vi ser frem til de flotte festdagene i mai. Servietter, bunadsko eller marsipankake? Du finner alt på Byhaven. Kommer du innom oss kan vi hjelpe deg å finne produktene du trenger til maidagene. Vi gleder oss til å pynte bordene og skape en fantastisk 17. mai-feiring, så vi har funnet…

Vårens trender

Denne våren er det friske pasteller og gamle motefavoritter som gjelder. Lette og tynne plagg fyller butikkene våre og gir løfte om varmere dager i vente. Bli med inn i en ny og herlig sesong! Sjekk stylist Hilde Sveli sine beste tips for sesongens garderobe.

Velkommen 17. mai

17.mai ønsker vi deg velkommen til Byhaven for en pust i bakken og en god matbit. Våre serveringssteder og Narvesen holder åpent 09.00 – 16.00 på 17. mai.