VÅRE BUTIKKER

Velvære

Vil du ha varene levert hjem til deg? Kontakt butikken du ønsker å handle fra, eller bestill Handlehjelpen. Vi kan levere fra alle våre butikker til kunder innenfor Trondheim kommune.

Founder image

CABINA Hudklinikk

CABINA er en lys, trivelig og delikat salong med lang erfaring. Vi tilbyr ansiktsbehandling, pedikyr, manikyr, vipper og bryn, massasje og hårfjerning.

CABINA injeksjonsklinikk

Våre kosmetiske sykepleiere har solid erfaring og kunnskap, og kurses jevnlig på det nyeste innen injeksjoner og medisinsk hudpleie.

Vi har et genuint engasjement for faget, og brenner for å jobbe med menneskers velvære. Velkommen som kunde hos CABINA!

Product image
Founder image

H2 Frisør

Sprek, trendy frisør for han og henne. Vi har ettertraktede frisører og hudterapeuter som alltid er oppdatert på det nyeste innen hår, hud og trender.

Høyt faglig nivå og service er viktig for oss, og alle som jobber hos H2 må derfor ha et brennende engasjement. Ikke bare for hår og moter – de må også være glade i mennesker!

KICKS

KICKS er Nordens ledende skjønnhetskjede som tilbyr et helhetskonsept innenfor makeup, duft, hudpleie og hårpleie.

Med utdannede skjønnhetseksperter i 250 butikker i Sverige, Norge og Finland og en moderne omnikanalsløsning, der fysisk butikk og e-handel er integrert, tilbyr KICKS personlige og inspirerende skjønnhetstjenester og rundt 25 000 produkter fra 300 merkevarer.

Velkommen til KICKS!

Product image
Product image

Life

Rikholdig på helsekost og velværeprodukter. Sannsynligvis Byhavens sunneste butikk. Fagutdannede medarbeidere.