VÅRE BUTIKKER

Spisesteder

Vil du ha varene levert hjem til deg? Kontakt butikken du ønsker å handle fra, eller bestill Handlehjelpen. Vi kan levere fra alle våre butikker til kunder innenfor Trondheim kommune.

Founder image

Alma Mater

Delikatessebutikk -og serveringssted med fransk inspirasjon og råvarer av svært god kvalitet.

Alma Mater er kjent for sin populære Helgepose og har til enhver tid et spennende utvalg ferskvare, oster og spekemat du kan nyte hjemme - eller i hyggelige omgivelser hos Alma Mater i Byhaven.

Byhaven Kafé

Tradisjonell kafé som serverer god hjemmelaget mat i hyggelige omgivelser.

Product image
Founder image

Jordbærpikene

Jordbærpikene er den naturlige lunsjplassen, stedet hvor du kan spise middag eller bare kose deg med venner over en god kopp kaffe.

Maten vi serverer er laget fra bunnen av i vårt eget kjøkken av ferske råvarer og selvfølgelig, helt uten palmeolje. Vi byr på varme og kalde retter, kaker og hjembakst etter egne oppskrifter, friske salater, pasta og nystekt focaccia, bare for å nevne noe.

Vi liker å servere god kaffe, alle kaffedrikker er laget med vår egen espresso fra Italia. Velkommen til en pust i bakken hos oss.

Rosenborg Bakeri

Rikholdig utvalg i bakervarer fra byens beste baker. Vi er både kafé og bakeriutsalg. Ring oss gjerne for å bestille det du trenger av kaker og bakevarer til alle anledninger - eller ta en titt i nettbutikken.

Product image
Founder image

Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura Sticks & Sushi serverer sushi, grillspyd og salater med en norsk vri.

Vi strekker oss langt for å bruke kortreiste råvarer der det er mulig. Som laks fra Frøya, kveite fra sør-vest landet, jordbær fra Frosta, kamskjell fra Hitra og geitost fra Gudbrandsdalen. Sitt ned og spis i vår restaurant på Byhaven – eller bestill for å ta med hjem.

Vi har også gjør-det-selv produkter, slik at du kan lage perfekt sushi hjemme på ditt eget kjøkken. Velbekomme!