Retur og bytteReklamasjon


Hvis det er feil/mangler med varen du har kjøpt har du som kunde reklamasjonsrett i 2 år fra du mottok varen. Dette forutsetter at man gir beskjed til oss innen rimelig tid. Klagen må rettes direkte til den aktuelle butikken varen er kjøpt hos.

OBS! Dersom varen er brukt unormalt mye eller ikke til egnet bruk, faller reklamasjonsretten på 2 år bort.

Dersom du mener varen du har mottatt har feil/mangler så må du ta skriftlig kontakt snarest etter mottak av varen.

 

Bytte, retur og angrerett


Hos butikkene på Byhaven.no har du etter loven 14 dagers ubetinget angrerett fra dagen du mottar varen. Da er det viktig at man informerer den aktuelle butikken du har handlet varen fra innen de 14 dagene er utløpt. Skulle fristen være ute vil varen(e) returneres til kunde med et fraktgebyr.

Ved retur må varene leveres tilbake til den aktuelle butikken i Byhaven, Olav Tryggvasons gate 28, 7011 Trondheim.

 

 

Bytte


Dersom du har mottatt en vare du kun ønsker å bytte i annen størrelse, så anbefaler vi at du tar kontakt med den aktuelle butikken på telefon eller mail så snart som mulig, da de må reservere størrelsen du ønsker å bytte til. Merk at mat, drikke og blomster ikke byttes.

Gjelder det bytting til annen vare så må opprinnelig vare returner tilbake i den aktuelle butikken. Ny vare må så bestilles i nettbutikken vår. Vi hjelper deg med å bytte julegaver innnen 31.desember. 

 

Retur og angrerett


Hvis du hever hele kjøpet vil du få tilbakebetalt varens verdi innen 14 virkedager etter at vi har mottatt returen. Du vil motta en mail med kvittering fra returen når den er ferdig behandlet. Dersom ordren er betalt med kort vil beløpet tilbakeføres direkte til samme kort som ble benyttet ved kjøp.


Dersom du returnerer en vare som er brukt, vurderer vi varens verdireduksjon og tilbakebetaler varens brukte verdi. Dersom vi mottar en vare som helt klart bærer preg av bruk og er uten merkelapp så vil ikke denne kvalifisere for tilbakebetaling.