VÅRE BUTIKKER

Mat- og drikkevarer

Vil du ha varene levert hjem til deg? Kontakt butikken du ønsker å handle fra. Vi kan levere fra våre butikker til kunder innenfor Trondheim kommune og Saksvik og Vikhammer i Malvik kommune.

Founder image

Alma Mater

Delikatessebutikk -og serveringssted med fransk inspirasjon og råvarer av svært god kvalitet.

Alma Mater er kjent for sin populære Helgepose og har til enhver tid et spennende utvalg ferskvare, oster og spekemat du kan nyte hjemme - eller i hyggelige omgivelser hos Alma Mater i Byhaven.

Gulating Ølutsalg Byhaven

Med byens største utvalg av øl og flere enn 400 ølsorter i hyllene, er Gulating ølutsalg som et paradis for alle som liker håndverksbrygg.

Gulating Ølutsalg Byhaven er et møtepunkt for alle som ønsker å utvide sin horisont innenfor vårt varesegment. Vi har produkter som passer både den kresne, den tradisjonelle og ikke minst den nysgjerrige. Og som et lite avsluttende argument så er våre priser konkurransedyktige med prisene hos de større kjedene med likt utvalg.

Vi har vår egen ølsommelier, og alle er vi her for at akkurat du skal få den beste opplevelsen som kunde hos oss. Spør oss om alt om øl, så skal vi hjelpe deg så godt som overhodet mulig.

Product image
Founder image

Olivenlunden 1830

Olivenlunden 1830 er spesialisten på høykvalitets olivenoljer og kulinariske spesialiteter fra Middelhavslandene. 

Vi byr på de beste olivenoljene fra produsenter du ikke finner maken til og en unik samling av fantastiske balsamico som du garantert aldri har smakt tidligere.

Våre produkter er fri for fargemidler og andre tilsetningsstoffer. Vi lever av tillit og krever selv full sporbarhet av det som havner i våre hyller. Derfor kjøper vi kun direkte fra våre betrodde leverandører.

Vi tilbyr også vår kunnskap om råvarer og oppskrifter og holder kurs om olivenolje og balsamico.

Rosenborg Bakeri

Rikholdig utvalg i bakervarer fra byens beste baker. Vi er både kafé og bakeriutsalg. Ring oss gjerne for å bestille det du trenger av kaker og bakevarer til alle anledninger - eller ta en titt i nettbutikken.

Product image
Founder image

Vinmonopolet

Vinmonopolet i Byhaven er selvbetjent. Vinmonopolet er samfunnets viktigste virkemiddel for ansvarlig salg av alkohol, organisert som netthandel, butikkjede og kundesenter med enerett på salg av vin, brennevin og sterkøl over 4,7 prosent. Vinmonopolet er verdens største vinbutikk, med et vareutvalg på over 25 000 produkter.

Vinmonopolets visjon er å være ønsket av alle, gjennom å tilby Norges beste kundemøte preget av fagkunnskap, service og ansvarlighet. Alkohol er ikke som andre varer​. Derfor selger vi med ansvar og prøver å inspirere til ​​god drikkekultur.

Man-fre kl 10-18 | Lør kl 10-16