VÅRE BUTIKKER

Herre

Vil du ha varene levert hjem til deg? Kontakt butikken du ønsker å handle fra, eller bestill Handlehjelpen. Vi kan levere fra alle våre butikker til kunder innenfor Trondheim kommune.

Founder image

Falkanger

Falkanger er en fullsortimentsbutikk med sko til hele familien. Vi har fokus på kvalitet og gode merkevarer som Superfit, Ponny, Adidas, Nike, LaCoste, Skechers, Timberland, Panama Jack, Icebug, Viking, Gabor, Roots, Stockholm Design Group, Privé , Vagabond, Tamaris, Softwalk, Ecco, Rieker, Lloyd, Swims og Clarks.

Vi har et også et godt utvalg tilbehør som vesker, hansker, sokker, ulike typer såler, skopleiemidler etc.

FLYT

FLYT er ungdomsbutikken for gutter og jenter fra 10-18 år. FLYT selger Polo Ralph Lauren, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Levis, Parajumper og Peak Performance.

FLYT er også gode på tilbehør. Og ikke minst, fin innpakning! Butikken ligger i 2. etg. i Byhaven. 

Product image
Founder image

Kleins

Vi kjennetegnes av vårt stilsikre, unike utvalg, kjente merkevarer og førsteklasses kundeopplevelser som henter inspirasjon fra utenlandsreiser, motemesser og verdifulle tilbakemeldinger fra kunder.

Kleins Byhaven er et konsept som fungerer for både hverdag og helg, og vare- og merkemiksen er nøye utvalgt for å passe lokasjonen.

I herreavdelingen finner du kvalitetsmerker som Oscar Jacobson, Corneliani, Johnny Love, Parajumpers, Hugo Boss og mange flere.

Match Man

Butikken med personlig service og kjente merkevarer for menn i alle aldre. Vi fører blant annet Mario Conti, Jean Paul
Redfort, Alvo, Henry Choice, Sadler, Intex.

Product image
Founder image

SELECTED

SELECTED er et unisex varemerke med en sterk skandinavisk designestetikk. Vi skaper mote forankret i ledende trender, mens vi posisjonerer oss som en sterk, autentisk merkevare med et minimalistisk uttrykk og et tydelig fokus på kvalitet.

Vi tilbyr dagens motebevisste mennesker – med alle deres forskjeller – moderne styles med det lille ekstra og et internasjonalt preg.