OPPLEV SOMMEREN PÅ BYHAVEN

På Byhaven treffer du generasjoner av lokale kjøpmenn med svært høy kunnskap og butikkdrivere som legger sjelen sin i det de gjør. Oppdag kortreiste varer og sesongens aktuelle trender for hele familien hos oss.

Midt i Trondheim sentrum, i kort avstand fra mange hoteller og andre attraksjoner, finner du byens hyggeligste handelshus. Byhaven er et ekte stykke trøndersk byhistorie, med røtter helt tilbake til 1820. Her har det vært fokus på handel, næringsliv og funksjonalistisk arkitektur i flere generasjoner. Byhaven er en del av bylivet, et eget populært innvendig byrom i Trondheim i samspill med resten av sentrum.

Byhaven tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innen klær, sko, mote, interiør, helsekost, velvære, mat og delikatesser og mye mer.

Her er noen av våre lokale kjøpmenn og butikkdrivere

URMAKER NÆSS

Eier og daglig leder Urmaker Ronny Næss

Urmaker Næss er en ekte familiebedrift. Fra far til sønn har driften blitt overlevert gjennom generasjoner. Urmaker Næss har holdt koken siden de åpnet i 1930 av daglig leder og urmaker Ronny Næss sin oldefar, Johan Næss, ved roret.

TRAKTØREN KJØKKENUTSTYR

Eier og daglig leder Gøril Hovelsen

Hos Traktøren finner du alle de nødvendige redskapene til kjøkkenet ditt. De har også en hel del redskaper du ikke visste du trengte. Eier Gøril Hovelsen har drevet Traktøren Kjøkkenutstyr på Byhaven siden 2007.

ALMA MATER

Eier og daglig leder Richard Raburski

Alma Mater er en delikatessebutikk og spisested med fransk inspirasjon og råvarer av svært god kvalitet, den kontinentale feriefølelsen kan du finne her. Bestselgeren hos Alma Mater er comte, en ost fra Jura i Frankrike som er lagret i mellom 24 og 36 måneder. Ønsker du en frokost, en lang og lat brunsj – eller middag med smak av Middelhavet er Alma Mater rette stedet.

KLEINS

Daglig leder Kjersti Fremstad og eier Robert Klein

Kleins har drevet med mote i over 100 år og står i dag som en sterk merkevare i Trondheim. Kleins er en familieeid bedrift som ble grunnlagt i 1904. Som en av Trondheim sine største enkeltstående damebutikker på 400 kvm gir Kleins Byhaven deg storbyfølelsen midt i Trondheim sentrum! Kleins Byhaven vet at klær skaper folk, og ønsker å gi sine kunder en personlig opplevelse gjennom sin unike varepakke og personlige service.

BLOMSTER I BYHAVEN

Blomsterdekoratør Mari

Blomster i Byhaven er en blomsterforretning med fokus på fag og kvalitet. Lager tidsriktige buketter og dekorasjoner for enhver anledning. Byhaven Blomster er byens eldste blomsterbutikk, i over 140 år har de hatt fokus på fag, kvalitet og service.

REIMERS

Daglig leder Cicilie Svanem og eier Jan Reimers

Reimers er en familiebedrift med lang erfaring, dagens eier Jan Reimers er tredje generasjon. Undertøysbedriften Reimers har vært gjennom store forandringer siden starten i 1936. I butikken Byhaven kan du finne undertøy, nattøy, badetøy og strømper fra merkevarer som Triumph, Chantelle, Ralph Lauren, Calvin Klein og Tommy Hilfiger. Reimers har også et lite utvalg for menn i Calvin Klein og Polo Ralph Lauren som boxere, strømper og morgenkåpe

Våre åpningstider er 09.00 – 20.00 mandag til fredag og 10.00 – 18.00 på lørdag.

VELKOMMEN TIL TRONDHEIMS HYGGELIGSTE HANDELSHUS!

Oversikt over alle våre butikker finner du her.