OPPLEV SOMMEREN PÅ BYHAVEN

På Byhaven treffer du generasjoner av lokale kjøpmenn med svært høy kunnskap og butikkdrivere som legger sjelen sin i det de gjør. Oppdag kortreiste varer og sesongens aktuelle trender for hele familien hos oss.

Midt i Trondheim sentrum, i kort avstand fra mange hoteller og andre attraksjoner, finner du byens hyggeligste handelshus. Byhaven er et ekte stykke trøndersk byhistorie, med røtter helt tilbake til 1820. Her har det vært fokus på handel, næringsliv og funksjonalistisk arkitektur i flere generasjoner. Byhaven er en del av bylivet, et eget populært innvendig byrom i Trondheim i samspill med resten av sentrum.

Byhaven tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester innen klær, sko, mote, interiør, helsekost, velvære, mat og delikatesser og mye mer.

Her er noen av våre lokale kjøpmenn og butikkdrivere

URMAKER NÆSS

Eier og daglig leder Urmaker Ronny Næss

Urmaker Næss er en ekte familiebedrift. Fra far til sønn har driften blitt overlevert gjennom generasjoner. Urmaker Næss har holdt koken siden de åpnet i 1930 av daglig leder og urmaker Ronny Næss sin oldefar, Johan Næss, ved roret.

TRAKTØREN KJØKKENUTSTYR

Eier og daglig leder Gøril Hovelsen

Hos Traktøren finner du alle de nødvendige redskapene til kjøkkenet ditt. De har også en hel del redskaper du ikke visste du trengte. Eier Gøril Hovelsen har drevet Traktøren Kjøkkenutstyr på Byhaven siden 2007.

ALMA MATER

Eier og daglig leder Richard Raburski

Alma Mater er en delikatessebutikk og spisested med fransk inspirasjon og råvarer av svært god kvalitet, den kontinentale feriefølelsen kan du finne her. Bestselgeren hos Alma Mater er comte, en ost fra Jura i Frankrike som er lagret i mellom 24 og 36 måneder. Ønsker du en frokost, en lang og lat brunsj – eller middag med smak av Middelhavet er Alma Mater rette stedet.

KLEINS

Daglig leder Kjersti Fremstad og eier Robert Klein

Kleins har drevet med mote i over 100 år og står i dag som en sterk merkevare i Trondheim. Kleins er en familieeid bedrift som ble grunnlagt i 1904. Som en av Trondheim sine største enkeltstående damebutikker på 400 kvm gir Kleins Byhaven deg storbyfølelsen midt i Trondheim sentrum! Kleins Byhaven vet at klær skaper folk, og ønsker å gi sine kunder en personlig opplevelse gjennom sin unike varepakke og personlige service.

BLOMSTER I BYHAVEN

Blomsterdekoratør Mari

Blomster i Byhaven er en blomsterforretning med fokus på fag og kvalitet. Lager tidsriktige buketter og dekorasjoner for enhver anledning. Byhaven Blomster er byens eldste blomsterbutikk, i over 140 år har de hatt fokus på fag, kvalitet og service.

REIMERS

Daglig leder Cicilie Svanem og eier Jan Reimers

Reimers er en familiebedrift med lang erfaring, dagens eier Jan Reimers er tredje generasjon. Undertøysbedriften Reimers har vært gjennom store forandringer siden starten i 1936. I butikken Byhaven kan du finne undertøy, nattøy, badetøy og strømper fra merkevarer som Triumph, Chantelle, Ralph Lauren, Calvin Klein og Tommy Hilfiger. Reimers har også et lite utvalg for menn i Calvin Klein og Polo Ralph Lauren som boxere, strømper og morgenkåpe

Våre åpningstider er 09.00 – 20.00 mandag til fredag og 10.00 – 18.00 på lørdag.

VELKOMMEN TIL TRONDHEIMS HYGGELIGSTE HANDELSHUS!

Oversikt over alle våre butikker finner du her.


Tidligere saker

Hjemme, borte eller utlandet i sommer? Disse kjøpene gjør ferien komplett

38 gode sommerkjøp Blir årets sommer kortreist eller langreist? Vi gir deg våre tips og shoppinginspirasjon, enten det blir hjemmeferie, Norgesferie eller utlandet. Tekst/foto: BERRE

Et bærekraftig kjøkken

Her får du oppskriften på Britannia-kokkens vårtaco, og hans tips til mindre avfall. Nils Flatmark er souschef på Britannia, og gikk tidligere i år til topps i konkurransen Årets grønne kokk. Han kan også smykke seg med hederstegnet Cordon Bleu, han er deltaker på det norske kokkelandslaget og har tatt…

Tid for nye vårsko

Nå er det på tide å finne frem lette vårsko og plassere vinterskoene bakerst i skapet, den lyse fine tiden er her. I våre butikker finner du nå vårens flotteste vårsko for dame, herre og barn hos Falkanger Sko, BAG og Kleins. kontaktinfo til våre butikker finner du her.

EKTE GAVEPAKKE

En delikat pose med assorterte småretter står klar til å plukkes opp på Byhaven. Det er fredag ettermiddag, og Alma Mater byr på konseptet Helgepose. Når det nærmer seg helg, fylles Alma Maters Helgepose med ferske delikatesser. Nyskårne skiver av italienske skinker, spanske pølser og franske oster er noe av…

A MAN WITH A MISSION

Å ta vare på mat handler om mye mer enn miljøvennlig emballasje og smart oppbevaring. Det er et mantra Geir Berntsen gjerne gjentar – igjen og igjen. Tekst NINA VENNEVOLD/HVABEHAGERFoto MAGNUS RØNNINGEN HANSEN/BERRE, Lykt Geir Berntsen, partner hos Traktøren Kjøkkenutstyr på Byhaven, har laget seg et slags manifest: «Vi må…

Sommermarked på Byhaven 20. – 24. juni

Denne uken byr butikkene på spennende vår – og sommernyheter til knallgode priser! Kom til Byhaven og Midtbyen – ta bena fatt, eller bruk sykkelen, sparkesykkelen, bussen eller bilen. Under ser du en oversikt over noen av tilbudene våre – men du finner enda flere tilbud om du besøker oss i Byhaven!…