MORSDAG OG VALENTINSDAG

Spre kjærlighet og gi en gave til den du er glad i – her gir vi deg våre beste tips.

I februar skal det spres kjærlighet, omsorg og takknemmelighet. Søndag 12. februar er dagen til å vise mor hvor mye hun betyr for deg med litt ekstra oppmerksomhet. Tirsdag 14. februar er det kjæresten eller en venn som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Leter du etter den perfekte gaven, har vi mange herlige tips og nyheter som garantert vil falle i smak. Kom innom Byhaven for en hyggelig handel.

Blomster til morsdag eller din Valentin

Mor fortjener blomster, og spesielt når det er morsdag! Så hva er vel hyggeligere enn å overraske mor, mormor, farmor, stemor, svigermor, oldemor eller bestemor med en flott blomsterbukett i anledning morsdagen? Eller benytt anledningen til å overraske kjæresten med en flott blomsterbukett på Valentinsdag! Bestill en blomsterbukett hos BLOMSTER I BYHAVEN på telefon 73522460.

Ingenting sier kjærlighet som en bukett røde roser!
BLOMSTER I BYHAVEN 20 røde roser 599,-
En gavepakke fylt med knitrende tulipaner i vakre pastellfarger.
BLOMSTER I BYHAVEN Fargerike tulipaner 399,-

Lekre gaver til den du er glad i

BAG Coccinelle veske. Fantastisk skinnkvalitet og pene detaljer gjør dette til den perfekte vesken til hverdag og fest. 3200,-
KLEINS Hést pledd 3999,-
FALKANGER Tøfler 799,-
Mye lekkert til både morsdag og valentinsdag hos Reimers.
REIMERS Sort Triumph truse 329,-
REIMERS Sort Triumph Bh 799,-
Tidløs og stilren klokke fra Tissot finner du hos URMAKER NÆSS 4495,- Duftlys fra BLOMSTER I BYHAVEN 199,-, på marmorfar fra KREMMERHUSET BYHAVEN, 349,-.
Leppestift fra YSL, KICKS BYHAVEN, kr 405,-
Gi mor et koselig kort og gave på sengen.
KREMMERHUSET Ørepynt 298,-
BLOMSTER I BYHAVEN kort 39,-
Delikate sneakers fra Stockholm Design Group som er helt perfekte mot våren med myke skinndetaljer og detaljer i gull.
FALKANGER Joggesko 1499,-

Hvem vil vel ikke ha en rosa gave?

REIMERS Rosa Chantelle 250,-
REIMERS Juicy Couture topp 399,-
REIMERS Juicy Couture 3pk truser 699,-
Morsdag
KREMMERHUSET Mamma kopp 79,90
BLOMSTER I BYHAVEN kort 39,-
KREMMERHUSET 2 pk lys 99,-
BAG Sokker 150,-
BAG Veske 650,-
BLOMSTER I BYHAVEN kjærlighet på pinne 20,-

Noe søtt og godt slår aldri feil

Morsdag valentinsdag
BLOMSTER I BYHAVEN cider 129,-
BLOMSTER I BYHAVEN kjærlighet på pinne 20,-
KREMMERHUSET marshmallows 79.90
KREMMERHUSET bringebærsjokolade 99,90
Morsdag valentinsdag
BLOMSTER I BYHAVEN Bringebærsjokolade 200,-
BLOMSTER I BYHAVEN konfekteske 59,-
ALMA MATER Maxims sjokoladeeske

Smakfulle kaker til morsdag

I anledning morsdag har ROSENBORG BAKERI BYHAVEN et bredt utvalg herligheter, så du kan gi bort en smakfull opplevelse til hun vi alle er så glad i. Verdens beste fortjener kun det beste. Ta kontakt med Rosenborg Bakeri på telefon 96093572. Nå er det 20% på kaker til morsdag.

Morsdag
Lukket valnøtt nå 392,-
Morsdag
Romkake nå 352,-
Morsdag
Red velvet nå 520,-
Morsdag
Sjokoladekake nå 360,-

Gi mor litt egentid

Hvorfor ikke gi mamma egentid og litt luksus med et gavekort til morsdag fra CABINA HUDKLINIKK BYHAVEN eller nye produkter fra KICKS?

Morsdag
CABINA gavekort
Morsdag
KICKS neglelakk 99,-
BAG hårklype 300,-

Tidligere saker

Sommerfest-bytte av billett til bånd

Bytt din Sommerfest billett til bånd hos oss fra 12. – 14. juni i 1. etg. Alle med festivalbånd til Sommerfesten får -40% på handelsvarer hos Vitus Apotek Byhaven og -20% på mat og drikke hos Jordbærpikene.

OPPLEV SOMMEREN PÅ BYHAVEN

På Byhaven treffer du generasjoner av lokale kjøpmenn med svært høy kunnskap og butikkdrivere som legger sjelen sin i det de gjør. Oppdag kortreiste varer og sesongens aktuelle trender for hele familien hos oss. Midt i Trondheim sentrum, i kort avstand fra mange hoteller og andre attraksjoner, finner du byens…

A MAN WITH A MISSION

Å ta vare på mat handler om mye mer enn miljøvennlig emballasje og smart oppbevaring. Det er et mantra Geir Berntsen gjerne gjentar – igjen og igjen. Tekst NINA VENNEVOLD/HVABEHAGERFoto MAGNUS RØNNINGEN HANSEN/BERRE, Lykt Geir Berntsen, partner hos Traktøren Kjøkkenutstyr på Byhaven, har laget seg et slags manifest: «Vi må…

Alt til festdagene

Vi ser frem til de flotte festdagene i mai. Servietter, bunadsko eller marsipankake? Du finner alt på Byhaven. Kommer du innom oss kan vi hjelpe deg å finne produktene du trenger til maidagene. Vi gleder oss til å pynte bordene og skape en fantastisk 17. mai-feiring, så vi har funnet…

Vårens trender

Denne våren er det friske pasteller og gamle motefavoritter som gjelder. Lette og tynne plagg fyller butikkene våre og gir løfte om varmere dager i vente. Bli med inn i en ny og herlig sesong! Sjekk stylist Hilde Sveli sine beste tips for sesongens garderobe.