KLEINS

Som en av Trondheim sine største enkeltstående damebutikker på 400 kvm gir Kleins Byhaven deg storbyfølelsen midt i Trondheim sentrum!

Kleins Byhaven vet at klær skaper folk, og ønsker å gi sine kunder en personlig opplevelse gjennom sin unike varepakke og personlige service.

Hos Kleins finner du det perfekte antrekket, enten du skal delta på et spesielt arrangement eller ønsker å friske opp hverdags-garderoben. Kleins Byhaven kjennetegnes av sitt stilsikre, unike utvalg kjente merkevarer og førsteklasses kundeopplevelser og henter inspirasjon til sin rikholdige merkemiks fra utenlandsreiser, motemesser og verdifulle tilbakemeldinger fra kunder.

Butikken har romslige prøverom som inviterer til prøving av antrekk i et avslappet og behagelig miljø, og Kleins hyggelige ansatte kan underveis gi deg gode råd basert på sin lange erfaring og kompteanse på trender, passform og farger. Vi har også en egen krok der barna kan se på film eller leke med Lego mens du handler – alt for å gi deg den ultimate shoppingopplevelsen!

Kom og opplev Kleins!

Telefon73 80 91 90
Etasje2. etasje
Bransje Dame

Åpningstider

I dag09-20
mandag09-20
tirsdag09-20
onsdag09-20
torsdag09-20
fredag09-20
lørdag10-18
søndagStengt

Relaterte saker