Gulating Ølutsalg

Med byens største utvalg av øl og flere enn 400 ølsorter i hyllene, er Gulating ølutsalg som et paradis for alle som liker håndverksbrygg.

Gulating Ølutsalg Byhaven startet opp i 2015 som en del av Mathall Trondheim. Etter at de avviklet driften, flyttet vi til Byhaven og holder nå hus i 1.etasje der.
Her er vi lokalisert sammen med Olivenlunden 1830 og Telenorbutikken.

Gulating Ølutsalg Byhaven er del av et større konsern som driver 20 ølbutikker og flere puber i Norge, og satser på et bredt utvalg av produkter.
Vi er blant annet kjent for å ha byens bredeste og beste utvalg av tonic, samt å ha en høy lokal tilstedeværelse.

Vi er glade for å være en del av et senter som satser på små nisjebutikker, og vi mener Byhaven er byens lokalmatbastion, med butikker som Alma Mater, Olivenlunden 1830 og ikke minst oss selv.

Gulating Ølutsalg Byhaven er et møtepunkt for alle som ønsker å utvide sin horisont innenfor vårt varesegment. Vi har produkter som passer både den kresne, den tradisjonelle og ikke minst den nysgjerrige.

Som et lite avsluttende argument så er våre priser konkurransedyktige med prisene hos de større kjedene med likt utvalg.

Vi, bla en som har utdannelse som ølsommelier, er her for at akkurat du skal få den beste opplevelsen av å være kunde hos oss.
Spør oss om alt innenfor våre produkter, så skal vi hjelpe deg så godt som overhodet mulig.

Telefon993 21 987
Etasje1. etasje
Bransje Mat- og drikkevarer

Åpningstider

I dag09-20
mandag10-20
tirsdag10-20
onsdag10-20
torsdag10-20
fredag10-20
lørdag10-18
søndagStengt

Relaterte saker