Trondheim Pepperkakeby

Tre inn i en magisk hjemmebakt verden av små og store pepperkakehus. Finn alt fra kjente byggverk til små koselige nissehus i et spennende og kreativt vinterlandskap.

 

Trondheim Pepperkakeby åpnet for publikum lørdag 27. november og kan oppleves frem til 31. desember. Utstillingen følger Byhavens åpningstider.

 

 

Det er plass til alle i Trondheim Pepperkakeby!

Temaet for årets pepperkakeby på Byhaven er "En by for alle".
Den vesle byen i byen skal bugne av pepperkakehus i alle størrelser og fasonger! I tillegg til at det er en koselig og sosial aktivitet i opptakten til førjulstiden for de som baker, er bidragene samlet sett en attraksjon som folk i alle aldre kan glede seg over. I år som i fjor er det Trondhjemmere  som står bak designet, bakingen, monteringen, pyntingen og leveringen av alle pepperkakehusene. Flere kreative, morsomme og forseggjorte byggverk er levert til årets pepperkakeby.

 

 

Kom og opplev den magiske stemningen og lukten fra alle pepperkakehusene som står utstilt, og støtt samtidig en god sak! Overskuddet fra årets inntekter går til Avdeling Barn kreft- og blodsykdommer ved St. Olavs hospital.
Her har du muligheten til å oppleve noe meningsfylt og støtte en god sak samtidig som du hygger deg i juletiden.

 

 

Velkommen!

Inngangsbilletter har følgende pris:

Barn under 16 år: gratis
Voksne: kr 75,-
Student/Honnør: kr 50,-

De som har levert pepperkakehus, får gratis inngang gjennom hele perioden.