Trondheim Pepperkakeby

Tre inn i en magisk hjemmebakt verden av små og store pepperkakehus. Finn alt fra kjente byggverk til små koselige nissehus i et spennende og kreativt vinterlandskap.

 

Trondheim Pepperkakeby åpner for publikum fredag 4. desember og kan oppleves frem til 31. desember. Utstillingen følger Byhavens åpningstider.

Det er plass til alle i Trondheim Pepperkakeby!

Temaet for årets pepperkakeby på Byhaven er "En by for alle".
Den vesle byen i byen skal bugne av pepperkakehus i alle størrelser og fasonger! I tillegg til at det er en koselig og sosial aktivitet i opptakten til førjulstiden for de som baker, er bidragene samlet sett en attraksjon som folk i alle aldre kan glede seg over. I år som i fjor er det Trondhjemmere som skal stå bak designet, bakingen, monteringen, pyntingen og leveringen av alle pepperkakehusene. Nærmere to hundre kreative, morsomme og forseggjorte byggverk er forventet å finne veien til årets pepperkakeby.

Kom og opplev den magiske stemningen og lukten fra alle pepperkakehusene som står utstilt, og støtt samtidig en god sak! Overskuddet fra årets inntekter går til Sykehusklovnene ved St. Olavs hospital i Trondheim.

 

Velkommen!

Inngangsbilletten for voksne er 75 kr, barn opptil 16 år har gratis inngang, mens student/honnør er 50 kr. De som har levert pepperkakehus, får gratis inngang gjennom hele perioden.
Trondheim Pepperkakeby er et samarbeidsprosjekt mellom Sykehusklovnene St- Olavs hospital Trondheim, Byhaven og Midtbyen Management AS.

Følg med på det som skjer her: Trondheim Pepperkakeby