Søndagsåpent 10. og 31. oktober

I oktober er det fullt av liv og røre i Trondheim, og på to dager i denne måneden kan du også handle i søndagsåpne butikker!

 

Hos Byhaven har disse butikkene åpent søndag 10. oktober kl. 12.00 - 16.00:

U. etg: Servicedesk med utsalg av Midtbykort

1. etg: Blomster i Byhaven, Olivenlunden 1830, KICKS, BAG, Kremmerhuset, Protid Urmaker Næss

2. etg: Selected, Match, Gerry Weber, Falkanger Sko, ZIZZI, Kleins, FLYT, Reimers

3. etg: Lille Martine, Traktøren Kjøkkenutstyr, KID Interiør, Normal

 

Hos Byhaven har disse butikkene åpent søndag 31. oktober kl. 12.00 - 16.00:

U. etg: Sabrura Sticks & Sushi, Servicedesk med utsalg av Midtbykort

1. etg: Blomster i Byhaven, Olivenlunden 1830, KICKS, BAG, Kremmerhuset, Rosenborg Bakeri, Telenorbutikken, Protid Urmaker Næss, H2 Frisør

2. etg: Selected, Match, Gerry Weber, Falkanger Sko, ZIZZI, Kleins, FLYT, Reimers, Jordbærpikene Byhaven

3. etg: Lille Martine, Traktøren Kjøkkenutstyr, KID Interiør, Normal

 

Oversikt på alle butikker i Midtbyen som har søndagsåpent 10. og 31. oktober finner du her.

 

I oktober skjer det utrolig mye spennende i Midtbyen og i anledning gjenåpningsfeiringen Endelig leven og folkeliv holder mange butikker i Midtbyen søndagsåpent 10. og 31. oktober. I tillegg til konserter og aktiviteter for barn på Torvet disse dagene kan du altså også dra på shopping i butikkene som vil holde åpent mellom 12.00-16.00.

 

Gjenåpningsfeiringen er i regi av Sparebank1 SMN i samarbeid med Trondheim kommune, Næringsforeningen i Trondheim, Visit Trondheim og Midtbyen Management og vil foregå fra 8.-31. oktober. Program finner du her.

 

Søndag 10. og 31. oktober blir det gratis buss inn til Midtbyen med AtB. Ingen billett trengs – gå rett om bord! Slik kan du enkelt ta del i begivenhetene og samtidig få en hyggelig handleopplevelse i Midtbyen.

 

 

Du trenger heller ikke å bære rundt på handleposene dine dersom du skal på restaurant eller kino etter handleturen, gratis hjemlevering tilbys nemlig i butikkene under hele gjenåpningsfeiringen! Med andre ord er Endelig folkeliv og leven den unnskyldningen du trengte for å ta den lenge etterlengtede shoppingdagen i Trondheim Sentrum.