Kle deg til fest

Reimers har strømpebukser og undertøy for enhver smak og anledning.


Julebordsesongen er en perfekt anledning til å pynte seg litt ekstra. Ofte skal det ikke mer til enn en annen farge eller tjukkelse på strømpebuksa for å gi antrekket et løft.
– Vi har blanke, matte, tjukke, tynne, fargete og strømpebukser med og uten mønster, forteller daglig leder i Reimers, Cicilie Svanem.

 

 

Svanem merker at folk liker å pynte seg litt ekstra i desember. Det klassiske valget er en svart strømpebukse i 20 denier med litt shimmer, (dvs. ganske gjennomsiktig) men hun oppfordrer gjerne folk til å gå for noe litt mer
utradisjonelt.
– Du trenger ikke velge en svart strømpebukse til en svart kjole. En naturfarget kan være vel så fin. Hvis kjolen er enkel kan du gå for noe med mønster. Vi har et stort og variert utvalg, tipser Svanem.


TJUKKELSEN TELLER


Tjukkelsen på strømpebuksa kan det også være verdt å tenke over.
– De tynneste vi har er 15 denier og nærmest transparente, men vi har også de som er helt tette. De gir et mye røffere uttrykk, forklarer Svanem. Hvis man er i tvil om hva man skal velge, kommer de ansatte på Reimers gjerne med gode råd.

 


– Vi pleier å stille spørsmål om hvordan antrekket ser ut, om kjolen for eksempel er vid eller tettsittende, har tynt eller tjukt stoff, sier Svanem.
Til tettsittende kjoler, eller kjoler med tynt stoff, anbefaler hun undertøy uten blonder.


– Vi har t-skjorte-BH-er som er glatte og ikke synes under antrekket, samt sømløse truser som ikke gir synlige trusekanter. Men vi har også mye sexy undertøy med blonder, avslutter Cecilie Svanem.