Gode vårkjøp: Frister det med noe nytt?

Se Monas utvalgte favoritter: solbriller, sko og mye mer. Alt kan leveres hjem til deg i dag – eller du kan besøke butikkene på Byhaven. Nå er hele senteret åpent igjen.

Er det ikke på tide å unne seg noe nytt? Mona Grudt har vært innom Byhavens butikker, og viser her sine beste kjøp for våren 2020. 

– Vi er inne i lysere tider, og på denne tiden av året blir jeg alltid inspirert til å oppdatere garderoben og hjemmet med litt vårnytt. Her viser jeg noe av det som inspirerer meg på Byhaven denne våren. 

På bildet har Mona på seg et antrekk fra Kleins: Lee jakke 999,- InWear kjole 1399,-  Samsøe sko 1699,- Fra BAG: Abro veske 2400,-

BESTILL GRATIS HJEMKJØRING

Nå er alle våre butikker igjen åpne, og du er hjertelig velkommen på shopping – eller bestill hjemkjøring: Ring butikken du ønsker å handle i, betal med Vipps og vi bringer varene hjem til deg med SvippHjem. Vi leverer mellom kl. 16–22. Bestill før kl. 16 for å få varene levert samme kveld. Tilbudet gjelder Trondheim kommune. Reseptbelagt medisin fra Apotek og Vinmonopol har egne regler.