Enkel og koselig julehandel

Førjulstiden er en travel tid. På Byhaven kan du senke skuldrene og kose deg med en rolig og hyggelig førjulstid. Og hvis du vil kan du sjekke av alt på gjøremålslisten på en og samme dag.

 

Tekst: Nina Vennevold/Berre
Foto: Jens Westby/Berre, Vegar Herstrøm/Berre, Hilde Sveli

Byhaven er kjent for bredde, kvalitet og gode opplevelser. Hos oss får du alltid det lille ekstra – enten det gjelder god mat og drikke eller råd fra erfarne butikkansatte. Vi elsker førjulstiden og bruker mye tid på å forberede oss, slik at du kan gå julen best mulig i møte.

 

JULEGAVER OG INNPAKKING

Finnes det noe hyggeligere enn en vakker pakke? En gave som er pent innpakket med nydelig papir, og en myk og fin sløyfe på toppen? Mange av butikkene på Byhaven gjør seg ekstra flid med innpakningen. Du trenger bare å bare å skrive til og fra, og – vipps – så er presangen i boks.

 

  

  

 

HJEMKJØRING

Har du handlet store, tunge eller mange ting? Byhaven tilbyr hjemkjøring av varer innenfor Trondheim kommune samt Saksvik og Vikhammer i Malvik kommune. Butikkene pakker inn og passer på varene dine – du får dem på døren samme kveld. Om du av en eller annen grunn ikke kommer deg til byen kan du likevel handle og få varene hjemkjørt. Ring butikkene du vil handle hos, betal med Vipps og varene leveres på døren din. Hjemlevering koster fra kr. 50,-  Enklere og mer behagelig julehandel blir det ikke.

 

 

PAUSETID

På Byhaven vil vi gjerne at du skal stress ned, og gjøre julehandelen til noe hyggelig. Litt egentid er aldri dumt, eller skravling og litt påfyll på en kafé. Hva med en hudpleietime hos Cabina Hudklinikk, eller et glass vin og en skinkefjøl hos Alma Mater? På Byhaven kan du logge av, lene deg tilbake og lade batteriene.

 

   

 

 

SYV SORTER

Ingen lager julebakst som Rosenborg bakeri. Når du er på vei hjem bør du plukke med deg 1, 2 eller gjerne 7 sorter hjem til jul.
Ps! Det er lov å starte julekosen allerede nå.

 

 

 

 

KLAR TIL FEST

I juleselskapet er det stas å være litt ekstra fin. Det synes både hun og han, og ikke minst de spente barna. Pensko, penstrømer, undertøy
eller litt ekstra «godlukt»? På Byhaven har vi både parfymeri, undertøysbutikk, barnebutikken Lille Martine og flere kvalitetsbutikker for ham og henne.

 

 

SKREDDERSØM

Få ting ser bedre ut enn en skreddertilpasset dress, eller en kjole som sitter «som støpt». I kjelleren på Byhaven kan du få reparert penklærne, juleduken eller frakken som skal frem i desember. San skredder utfører det meste av retting og reparasjoner innen tøy, tekstil og skinn.

 

 

TRONDHEIM PEPPERKAKEBY

Tre inn i en magisk hjemmebakt verden av små og store pepperkakehus. Finn alt fra kjente byggverk til små koselige nissehus i et spennende og kreativt vinterlandskap.
Opplev den magiske stemningen og lukten fra alle pepperkakehusene som står utstilt, og støtt samtidig en god sak! Overskuddet fra årets inntekter går til Avdeling Barn kreft- og blodsykdommer ved St. Olavs hospital i Trondheim.