En ekte gavepakke

Gaven til deg selv er ekstra kjærkommen i en travel førjulstid. Vi foreslår «Helgeposen» fra Alma Mater: en delikat pose med assorterte småretter, klar til å plukkes opp på Byhaven.

 

Når det nærmer seg helg, fylles Alma Maters Helgepose med ferske delikatesser. Nyskårne skiver av italienske skinker, spanske pølser og franske oster er noe av det som legges oppi. I tillegg får du velsmakende tilbehør som ostemarmelade, oliven, grissini og sjokolade.

 

– Helgeposen er perfekt for deg som vil ha noe godt å kose deg med, uten å måtte bruke tid på å velge ut råvarene i disken, sier Mark Hall på Alma Mater. Han har full forståelse for at mange foretrekker enkle løsninger i en hektisk julestri, og legger til at Helgeposen også er en fin start for de som har lyst til å bli kjent med Alma Maters utvalg.

 

Hvis du ikke har bestilt Helgeposen på forhånd, må du regne med å vente litt før posen er klar. Den tar nemlig litt tid å lage i stand, ettersom råvarene klargjøres rett før de skal pakkes inn. På denne måten sikres den aller beste kvaliteten.

– Dersom spekemat skjæres opp for tidlig, kan skivene tørke ut. Og straks osten er delt i mindre biter, vil kvaliteten forringes. Ost er en levende matvare, forklarer Mark.

 

Innholdet i Helgeposen endres fra uke til uke, og hvis du har din egen favoritt fra ferskvaredisken som du gjerne vil ha med, er det bare å si ifra når du bestiller. Naturligvis kan du selv utvide pakken med eksempelvis tomatsalat, potetsalat, godt brød og andre godsaker som hører førjulstiden til.

 

Hva mer kan man ønske seg på en førjulskveld? God drikke, selvfølgelig! Mark byr gjerne på vinanbefalinger som passer til – og nettopp det er jo helt i tråd med konseptet Helgepose: Deilige smaker, ferdig satt sammen for deg.