MORSDAG & VALENTINSDAG

I februar skal det spres kjærlighet, omsorg og takknemmelighet. Søndag 13. februar er dagen til å vise mor hvor mye hun betyr for deg med litt ekstra oppmerksomhet. Mandag 14. februar er det kjæresten eller en venn som fortjener en ekstra oppmerksomhet. Leter du etter den perfekte gaven, har vi mange herlige tips og nyheter som garantert vil falle i smak. Kom innom Byhaven for en hyggelig, lokal og trygg handel eller bestill i vår nettbutikk byhaven.no.

 

 

SI DET MED BLOMSTER

 

Mor fortjener blomster, og spesielt når det er morsdag! Så hva er vel hyggeligere enn å overraske mor, mormor, farmor, stemor eller bestemor med en flott blomsterbukett i anledning morsdagen? Eller benytt anledningen til å overraske kjæresten med en flott blomsterbukett! Bestill en blomsterbukett hos BLOMSTER I BYHAVEN på telefon 73522460 eller i vår nettbutikk.

 

   

 


SI DET MED EN KAKE ELLER TO


I anledning morsdag har ROSENBORG BAKERI BYHAVEN et bredt utvalg herligheter, så du kan gi bort en smakfull opplevelse til hun vi alle er så glad i. Verdens beste fortjener kun det beste. Bestill kake her.

 

 

 

 

DEN PERFEKTE HELGEPOSEN TIL MORSDAG & VALENTINSDAG

 

ALMA MATER sin "special edition" Helgeposen er fylt med ferske delikatesser som nyskårne skiver av skinke, pølser og franske oster. I tillegg får du med nydelig hjertesjokolade fra Maxims de Paris, som viser at du setter ekstra pris på din kjære. Kjøp her.

 

 

GI EN GAVE SOM VARMER

Årets fineste genser fra Hést, det nye norske merket som vil ta norsk mote med storm finner du nå hos Kleins Byhaven. Genseren kommer i en herlig og gjennomtenkt kvalitetsblanding av blant annet mohair og merinoull som gjør den varm og behagelig, samt nylon som gjør den slitesterk. Kr. 2599,-

 

 

Match Byhaven har deilige gensere fra Jean Paul i mohairblanding med delikate fargekombinasjoner og ledig passform. Kr. 1299,-

 

 

 

SØTE FRISTELSER TIL DIN KJÆRE

Den perfekte gavepakken med uimotståelige fristelser. Inneholder mandelsjokolade med salt karamell, pistasjkrem, og canistrelli fra Olivenlunden 1830. Kr. 299,-  Kjøp her.

 


GI DIN KJÆRE EN GOD START PÅ DAGEN

 

Hvis det er en dag i året at mamma skal få sove lenge, få frokosten servert på senga og få bestemme hva man skal gjøre akkurat den dagen - ja, så er det søndag 14. februar! KREMMERHUSET BYHAVEN har det du trenger for å gjøre litt ekstra stas på mor på morgenkvisten.

 

 

Få figurer er så kjente og kjære som Mummitrollet. Server mor en kopp kaffe i en søt kopp fra TRAKTØREN KJØKKENUTSTYR, en flott gave til ei som elsker Mummi. Kopp kr. 229,- 

 

 

 

 

GI MOR EGENTID

 

Gi et gavekort fra Cabina hudklinikk til mor på søndag. Dette kan hun bruke på behandling eller eksklusive hudprodukter.

 

 

 

EN SPORTY GAVE TIL DIN KJÆRE

Ett par sportsbriller fra Oakley slår aldri feil. Synsam Byhaven har stort utvalg av sportsbiler, og hjelper deg gjerne med å finne de rette til din kjære.

 

URMAKER NÆSS har klokkene som passer perfekt til din kjære. Vi kan anbefale Garmin Vivoactive 4S, en mindre GPS-smartklokke som er skapt for en aktiv livvstil. Kjøp her.

 

Hva med en ny løpesko fra Adidas til mor? Adidas Questar er en løpesko med lett demping under foten, denne finner du hos FALKANGER SKO BYHAVEN.
Kr. 899,-