Byhaven har alt du trenger til påskekosen

For mange er påsken den store favoritthøytiden gjennom året fordi det er en høytid der man stort sett er mer avslappet og holder en jevn hvilepuls– kanskje bortsett fra noen pulstopper på skitur eller rusletur i byen. Byhaven har alt du trenger til å få påskestemning på 1-2-3. Kom innom Byhaven for en hyggelig og lokal handel eller bestill påskevarer i vår nettbutikk byhaven.no.

 

 

Endelig tid for påskeblomster!

Påsken faller på ulike datoer hvert år, men påskeblomstene er alltid sikre. Vi pynter både ute og inne med blomsterdekorasjoner, og nyter at dagene blir stadig lengre og varmere. Påskeliljer, tulipaner og ranunkler ønsker både våren og høytiden velkommen. Påskeblomstene bestiller du hos BLOMSTER I BYHAVEN. Bestill i vår nettbutikk eller ta kontakt med Blomster i Byhaven på tlf 73522460.

 

 

 

Gult er kult til påske!

Pysjamas fra Calvin Klein i mykt og behagelig bomull-materiale er perfekt til late påskedager, pyjamasen kan også brukes som koseklær. Dette finner du hos Reimers Byhaven.

 

 T-Shirt 369,- / Pysj bukse 499,- / Bralette Bh 309,- / String 199,-

 

Påskekaker fra Rosenborg Bakeri

Påsken nærmer seg og det bugner av påskegodt hos ROSENBORG BAKERI BYHAVEN. De har et bredt utvalg av smakfulle påskeherligheter. Bestill i vår nettbutikk eller ta kontakt med Rosenborg Bakeri på telefon 96093572. 

 

 

Dekk et flott påskebord

Dekk opp til en stemningsfull og herlig påskefrokost. Samle familien rundt påskebordet og nyt et velsmakende måltid i rolige omgivelser. Kremmerhuset har tips til hvordan du med enkle grep dekker et hyggelig påskebord. Nå får medlemmer i kundeklubben til Kremmerhuset -30-50% på alle påskevarer.

 

 

Varig påskeegg

Traktøren kjøkkenutstyr har påskeegg i metall i flere mønster og størrelse som kan brukes år etter år. I tillegg er påskeegg i metall fine å sette frem på bordet som dekor. Pris fra kr. 99,-

 

 

 

Rosmarin - perfekt til årets påskemåltider!

Rosmarinolje er en aromatisk olivenolje presset med fersk rosmarin, 100% naturlig. Passer til vilt, lam, rotgrønnsaker, focaccia, ovnsstekte poteter, søtpotet og på stekt eller grillet kjøtt. Denne finner du hos Olivenlunden 1830, kr. 219,- Handle varer fra Olivenlunden 1830 i vår nettbutkk.

 

 

Pynt til påske

Om du tilbringer påsken hjemme eller på hytta setter det en ekstra hyggelig stemning med påskepynt! Bli inspirert til å pynte opp hus eller hytte med årets påskepynt fra KID Interiør. Pynt med dekorerte egg på kvister eller tenn et deilig påskeduftlys. Nå får du alle påskevarer til -50% hos Kid Byhaven.

 

 

Påskeklar med Peak Performence

Våren er her og fine turer på sti eller påskefjellet står for tur. Årets kolleksjon fra Peak Performence er nå å finne hos BAG Byhaven.

 

Down vest 1700,- / Zip hood 1600,- / Teddy hood 1200,-

 

Okaki - lette og luftige sneakers til påske

Lette og luftige sneakers på en kraftig yttersåle med god demping. Myk, stabil og veldig gode på foten. Medlemmer i kundeklubben til Falkanger Byhaven får 20% på alle modeller fra Okaki til barn, dame og herre. Tilbudet gjelder til over påske. Sjekk utvalget her www.eurosko.no

 

Påskeegg med sunnere godis

Fyll opp påskeegget med sunnere godis. Life Byhaven har nå 4 for 3 på all snacks. Dvs godteri, sjokolade, tyggis, karameller, mellombarer, nøtter og tørket frukt.

 

 

 

Husk solbeskyttelse

Ta vare på huden din med fuktighet og solbeskyttelse i påsken! Uansett hvor du nyter solen denne påsken, så er det viktig å unngå å bli brent. Ta ekstra godt vare på huden og få en fin farge ved hjelp av beskyttende og fuktighetsgivende solkremer.⁠ Kjøp solkremen til påske hos KICKS Byhaven.

 

 

Beskytt øynene til barna

Beskytt øyene til barna med solbrillene fra Izipizi. Solbrillene har polaroidglass og 100% UV-beskyttelse. Kommer i mange herlige farger fra 0-10 år hos Lille Martine. Kr. 349,-