VårLØV 2018

Endelig vår! Og endelig et nytt nummer av LØV -et blad fra Byhaven.

Det er litt merkelig å sende ut denne utgaven av LØV og det er kanskje mange som synes det er litt rart at jeg putter min egen sønn på coveret, og ja, jeg kjenner at det er med blandede følelser. Det er ikke hver dag jeg må forhandle med min mann, som er Johannes sin manager, om å få bruke vår sønn til å fronte senteret jeg driver. Det blir litt mange hatter å forholde seg til. Vi som er rundt Johannes har vært bevisst på å si nei til så mye som mulig for han, og så greier jeg å få han på coveret til Byhaven?! Kjekt med bekjentskaper altså!!! Men det er faktisk ganske naturlig at han er på fronten av Byhaven -magasinet.

Vi har igjennom åtte år hatt ulike profiler, aller helst med trøndersk tilknytning, på coveret av LØV. Vi har vært så heldige å få jobbe med en imponerende rekke av kjente nordmenn, både artister, musikere, kulturpersonligheter, næringslivstopper, idrettsprofiler, politikere og andre som setter fotavtrykk. Og når vi nå har Johannes på coveret må vel også jeg som mor innse at han i løpet av de to siste årene har blitt en idrettsprofil. Selv om han for oss i familien fremdeles bare er Johannes, med glimt i øyet. At han i tillegg er fullblods trønder, og faktisk har en svært sterk tilknytning til Byhaven, gjør at han passer godt på vårt cover. På Byhaven har han hatt sine sommerjobber som vaktmesterassistent, og her har han jobbet tett med Ole Ivar, vår driftsleder, og Asle, hans assistent. Disse gutta har vært litt av et dream team.

Som vanlig har vi fylt magasinet med vårlig inspirasjon og det kommer vel godt med etter en lang og særdeles snørik vinter. For å kunne ha skikkelig vinter også i fremtiden vil miljø og klimavalgene vi tar ha påvirkning. Kan vi som enkeltindivid gjøre noen forskjell, har hver og en av oss noen påvirkning for å få samfunnet i en bærekraftig retning? Les om Ducky og om hvordan vi selv kan bli bevisst på våre miljøvaner.

Les også om vårt nye tilskudd i andre etasje H2 Cabina Hudpleie, hvor du virkelig kan få en «vårrengjøring».

Med bakgrunn i vinterens mange positive henvendelser fra kjente og ukjente i Norge og i resten av verden er jeg rørt og imponert over engasjementet folk viser overfor våre idrettsutøvere. Jeg skulle ønske vi var like flinke til å heie på hverandre i hverdagen også. Tenk om vi kunne beundre hverandre for hva vi får til, om vi kunne unne hverandre å lykkes med smått eller stort, om vi kunne snakke hverandre opp og ikke ned, om vi kunne heie på hverandre som vi heier på våre idrettshelter – ja da er jeg sikker på at verden hadde blitt litt bedre for mange.

Ha en fin vår og hei på hverandre.

Mvh,
Elisabeth