Foto:Markus Nymo Foss/Berre

Stressfri julehandel

Byhaven pakker inn og kjører julegavene hjem for deg.

TEKST: Knut Guttorm Jensen/Berre

FOTO: Markus Nymo Foss/Berre


25. november 2019

De fleste av oss har store forventninger til førjulstiden. Vi gleder oss til et etterlengtet lyspunkt i vintermørket, og til verdifullt samvær med de vi er glade i. Men det er også sjeldent at vi er så travle som akkurat før jul, og for mange går høye skuldre hånd i hånd med julehandelen.

På Byhaven ønsker vi at du skal kunne handle så smidig som mulig. I høst lanserte vi derfor konseptet SVIPPhjem, hvor vi tilbyr hjemkjøring av varer innenfor Trondheim kommune. Tilbudet er aktivt hele året, og før jul kjører vi hjem handleposene dine helt frem til 23. desember. Vi håper at dette bidrar til å gjøre julehandelen til en positiv og stemningsfull del av dine juleforberedelser.

Tidsbesparende

Butikkleder ved Kremmerhuset, Kine Wahl, forteller at mange fornøyde kunder allerede har benyttet seg av konseptet. Hun er heller ikke i tvil om at tjenesten virkelig kommer til sin rett før jul.

– Ofte føler vi at vi ikke har tid til å nyte førjulstida, men på denne måten kan du spare masse tid! Du bestiller hjemkjøring i butikken samtidig som du handler, og du kan gjøre det i hvilken som helst butikk på Byhaven, forklarer hun. Du velger mellom prisklassene 49, 99 og 199 kroner, ut ifra vekt og størrelse på det du handler. Har du først betalt for hjemkjøring, gjelder dette for alle Byhavens butikker.

Vi leverer handleposene dine mellom klokken 17 og 22 samme kveld. Dersom du ikke er hjemme når vi kommer, setter vi varene på trappa. Unntaket er om du har kjøpt alkohol: da må noen over 18 år ta imot leveringen. Det er også mulig å få varene levert en annen dag, dersom du ikke kan ta imot leveringen samme kveld.

Innpakkingshjelp

Selv med julegavene levert på døra, er du kanskje en av dem som kjenner pulsen stige når du må frem med innpakningspapiret. Men når du bestiller hjemkjøring hos Byhaven, sørger Kine og våre andre medarbeidere for at gavene er nydelig pakket inn når de dukker opp på døra di.

– Vi pakker inn gaver for alle kunder som ønsker det, og synes det er stas å gjøre det lille ekstra med innpakningen. Det er jo ekstra hyggelig å gi bort en gave som er fint pakket inn. Kanskje finner du også den perfekte julegaven til deg selv? Det er lov til å pakke inn og legge den under juletreet også.

Rom for opplevelser

Når vi kjører varene hjem for deg, går du fra butikken med frie hender. Da blir det også lettere å sette igjen bilen hjemme, samtidig som du slipper å drasse på tunge handleposer på bussen eller trikken.
Slik blir det også enklere å kombinere julehandelen med andre førjulsaktiviteter. Kanskje kan du avslutte handlerunden med en tur innom julemarkedet? Eller hva med en bedre middag, eller kanskje en julekonsert?

– Før jul er det jo så mye som skjer i Midtbyen, og du har mulighet til å oppleve dette litt mer når du slipper å bære med deg alle handleposene, mener Kine.

– Du får egentlig en pakke som legger til rette for en hyggelig dag i byen.