Reis kollektivt til Byhaven

Nærmeste holdeplasser ved Byhaven er Olav Tryggvasons gate 1, 2 og 3. Se kart for hvor holdeplassene ligger og hvilke linjer som betjener hvilken holdeplass.

Reis kollektivt til Byhaven og få varer du handler levert hjem

Som første kjøpesenter i Trondheim tilbyr Byhaven hjemkjøring av varer til alle kunder.
På Byhaven ønsker vi at du skal kunne handle så smidig som mulig. Høsten 2019 lanserte vi derfor konseptet SVIPPhjem, hvor vi tilbyr hjemkjøring av varer innenfor Trondheim kommune. Tilbudet er aktivt hele året.

Du bestiller hjemkjøring i butikken samtidig som du handler, og du kan gjøre det i hvilken som helst butikk på Byhaven. Du velger mellom prisklassene 49, 99 og 199 kroner, ut ifra vekt og størrelse på det du handler. Har du først betalt for hjemkjøring, gjelder dette for alle Byhavens butikker.

Rom for opplevelser

Tenk å kunne gjøre ærender i lunsjen, eller shoppe før en konsert eller et restaurantbesøk, uten å slepe med seg tunge bæreposer etterpå.
Når vi kjører varene hjem for deg, går du fra butikken med frie hender. Da blir det også lettere å sette igjen bilen hjemme, samtidig som du slipper å drasse på tunge handleposer på bussen eller trikken.

Enkleste vei fra A til B

Kjøp billett til kollektivt med appen til AtB Mobilett og planlegg reisen med appen AtB Reise eller på atb.no.
Du får også kjøpt enkeltbilletter og 24-timersbilletter for sone A på Narvesen på Byhaven.