JuleLØV 2019

Vi pynter igjen Byhaven i juleskrud, og håper at vi kan få være med på å gi deg god stemning i førjulstida.

TEKST: Elisabeth Klæbo, senterleder


13. november 2019

I år er vi ekstra stolte av å kunne tilby en ny begivenhet til byen, nemlig Trondheim Pepperkakeby. Fra 30. november og ut hele desember, vil pepperkakebyen være åpen i 3. etasje på Byhaven. Her kan små og store oppleve magien og stemningen rundt en pepperkakeby. Men før den tid, er vi avhengige av at trønderne har lyst til å bake små og store byggverk, og levere disse inn til pepperkakebyen. Lag en sosial og hyggelig dag eller kveld med familie eller venner, og bygg noe du kunne tenke deg å se i pepperkakebyen. Byggverkene leverer du inn mellom 20. og 22. november. Vi håper at mange vil bake. Kanskje vi, litt frem i tid, kan slå Bergen? De har erklært at de har Norges største pepperkakeby – og det kan vi selvfølgelig ikke la de fortsette å ha.

Vi ønsker å bidra til at førjulstida kan bli mer kos og mindre stress. Et av våre bidrag er å kjøre handleposene dine hjem for deg. Det vil si at du kan gå innom Byhaven og handle de gavene og tingene du trenger. Butikkene pakker inn varene for deg, og deretter kan du bare gå videre til neste butikk, eller kanskje sette deg ned og ta en matbit eller gå på en konsert. Kort sagt, du kan gjøre akkurat som det passer deg. Varene, som er ferdig innpakkede, leverer vi på døra di. Det er altså slutt på «lange armer» og trengsel med pakker i alle retninger. Vi leverer innen Trondheim kommune, fra 49 kroner. Enklere blir det ikke.

For meg er Midtbyen den perfekte plassen å få julestemning i. Med julegatetenning, julemarked, grytekonserter, vakkert pyntede julegater og i tillegg kanskje et lite (helst stort) snødryss over byen, er hele stemningen i boks. Jeg skal nyte de tingene og stedene som gir meg stemning, og ta vare på øyeblikkene. Det skaper litt energi i hverdagen. Så er det jo slik at uansett om jeg tenker at «denne førjulstiden skal jeg nyte», så vet jeg også at den går fryktelig fort. Sannsynligvis blir den akkurat like travel som i fjor, men det er lov å håpe…

God førjulstid til deg!