HøstLØV 2019 – Jubileumsnummer

Hurra for oss, vi har 20-årsdag!

TEKST: Elisabeth Klæbo, Senterleder


11. september 2019

Det er fascinerende med jubileer, ikke jubileet i seg selv, men tankene på når det hele startet og hva som har skjedd siden den gang. Vi som har levd en stund synes ofte at årene går fryktelig fort og at 20 år slettes ikke er så lenge siden, men når vi ser hva som har skjedd i denne perioden – ja, så skjønner vi at det er en stund siden likevel.

Husker du hva som var hot i 1999? På spillelistene regjerte Cher med «Believe» og Britney Spears hadde hiten «Baby One More Time». Kjell Magne Bondevik var statsminister i Norge, Boris Jeltsin styrte Russland og Bill Clinton USA. På kino så vi Notting Hill, den første boka om Harry Potter kom ut, Ari Behn var «Trist som faen», Ole Gunnar Solskjær skåret Manchester Uniteds vinnermål på overtid i Champions League-finalen mot Bayer München, Rosenborg tok The Double og TrondheimsØrn ble cupmestere. Antall internettbrukere økte fra 400 000 til 800 000 denne sommeren, og vi var helt sikre på at de fleste systemer skulle kollapse ved tusenårsskiftet. Vi var 4,4 millioner innbyggere i Norge, 147 000 av disse bodde i Trondheim, og Nokia var verdens mest solgte mobiltelefonmerke.

Vi kan vel konkludere med at verden har forandret seg, om den bare har gått fremover kan vi vel diskutere, men endring har det i alle fall vært.

Og verden vil nok endre seg fremover også. Vi prøver å tilpasse oss denne endringen, og ser stadig på hvordan vi kan gjøre ting lettere for kundene våre. Nå kjører vi varene dine hjem for deg, så du slipper å drasse posene med deg på buss, trikk, sykkel eller om du kjører bil. Dette er et superenkelt system. Du handler varer hos én eller flere av butikkene på Byhaven, og butikken bestiller hjemkjøring for deg til 49, 99 eller 199 kroner, alt avhengig av vekt og størrelse på det du skal ha med. Varene blir levert direkte på døren din samme kveld. Enkelt? Vi håper du liker det.

Jubileumsuke

Fra 17.–21. september skal vi feire 20-årsjubileet vårt, og håper du har lyst til å ta turen innom oss. Her blir det event for de som elsker hus og hjem, det blir Fashion Night, barnas dag, kakeservering og ølfestival. Sjekk programmet fra dag til dag! 

Vi håper vi sees til jubileumsdagene på Byhaven, og ønsker deg en nydelig høst.