GRATIS HJEMKJØRING

Kan du ikke komme til oss, kan vi komme vi til deg.
Vi tilbyr nå GRATIS HJEMKJØRING av varer innen Trondheim kommune.
Vi har levering til Klæbu kun på torsdag.

Myndighetene oppfordrer den norske befolkning til å delta i den største folkedugnaden noensinne, og ber om at vi alle viser godvilje i en slik vanskelig situasjon.

Byhaven forholder seg til det som kommer fra myndighetene. De retningslinjene, de anbefalinger og pålegg de kommer med. Foreløpig holder vi derfor senteret åpen, men med redusert åpningstid. Vi holder åpent man-fred kl 10-18 og lørdag kl 10-16.
Vi har skjerpet kravene på renhold og går over alle berøringsflater hele tiden og vasker med kraftigere og desinfiserende vaskemiddel.

Vi vil derfor gjøre vårt ytterste i disse dager å kunne tilby våre fantastiske kunder de aller flotteste varene, også uten fysisk besøk i butikk og tilbyr GRATIS HJEMKJØRING innen Trondheim kommune (gjelder ikke tidl Klæbu kommune).
Apotek og Vinmonopol har egne regler.
Ring butikken du ønsker å handle i på telefon, betal med Vipps og vi bringer varene hjem til deg med SvippHjem samme dag mellom kl. 16.00 – 22.00.
Bestilling av hjemlevering må gjøres innen kl. 16.00 for å varene levert samme dag.

I dagene fremover vil vi fokusere på å vise produkter fra våre butikker online på Facebook og Instagram. Flere av våre butikker har også egne nettbutikker.

Vi gjør vårt ytterste for å sikre at alle våre ansatte og kunder skal ha en trygg handel i butikk og hverdag som mulig. Her er litt informasjon om hvordan vi kan få til dette på en måte som ivaretar oss alle:

  • Hold avstand, 1 meters avstand til betjening og andre kunder
  • Håndvask, god håndvask er alltid viktig og hjelper til å hindre smitte
  • Rengjøring, Vi vasker jevnlig berøringspunkter som håntak, håndløpere på rulletrapp, gelender, toaletter og bankterminal
  • Varer, Unngå å ta på varer du ikke skal kjøpe
  • Bruk tæpp eller Vipps, Vi oppfordre alle til å betale med tæpping eller Vipps som betalingsløsning. Flere butikker tar ikke kontanter.
  • Overhold karanteneregler! Ikke utsett andre for potensiell smitt