Hjemkjøring fra Byhaven Foto:Vegar Herstrøm/BERRE

Byhaven leverer på døra

Bestill hjemlevering fra Byhaven! Så enkelt får du varene rett hjem.

FOTO: Vegar Herstrøm/BERRE

TEKST: Veronika Søum


05. september 2019

Tenk å kunne gjøre ærender i lunsjen, eller shoppe før en konsert eller et restaurantbesøk, uten å slepe med seg tunge bæreposer etterpå. Den drømmen har blitt virkelighet på Byhaven. Som første kjøpesenter i Trondheim tilbyr Byhaven hjemkjøring av varer til alle kunder.

– Da trenger man ikke bekymre seg for at man må begrense handlingen, sier butikkleder Tanja Joner ved Kid Byhaven.

Konseptet har fått navnet “Svipp hjem”, og er et tilbud til dem som bor innenfor Trondheim kommune.

HJEMLEVERING SAMME KVELD

Man handler varene i butikken som vanlig, men i stedet for å ta dem med seg, bestiller man hjemkjøring og forlater varene i butikken. Varene blir levert på døra samme kveld, mellom klokka 17 og 22. Kvitteringen får man på telefon.

Om man går i en ny butikk og handler, er det bare å vise fram kvitteringen og handle der på samme måte. Når man har betalt for hjemkjøring, gjelder den for alle butikker på Byhaven.

Prisen er 49 kroner for 0-5 kilo, 99 kroner opptil 10 kilo og 199 for 10-20 kilo.

ENKELT Å STORHANDLE

– Vi i Kid synes dette er fantastisk. Vi har mange kunder som ønsker å handle mye, men som ikke klarer å få med seg varene i kollektivtrafikken, eller har andre ærender i byen, forteller Tanja.

Er du ikke hjemme når varene blir levert, blir de satt igjen på døra. Et unntak er alkoholholdig drikke. Der må noen være hjemme, og de som tar imot varen må være over 18 år.

Har du ikke mulighet til å ta imot varene samme kveld, kan du avtale å få dem levert neste dag.

– Skal du på konsert, delta på et arrangement eller gå på restaurant, kan du få varene levert på døra dagen etter, forklarer butikklederen.