
Flytende gull
Gi smaksløkene en overraskelse: Prøv en liten dråpe med olje og balsamico av beste kvalitet.
LES MERGi smaksløkene en overraskelse: Prøv en liten dråpe med olje og balsamico av beste kvalitet.
LES MERTrondheim kan smykke seg med å ha vært et sentrum for utviklingen av den norske varianten av jugendstil rundt forrige århundreskifte. Mange av oss så forresten dagens lys for først gang i selve juvelen i krona: E. C. Dahls stiftelse.
LES MERDucky jobber for å synliggjøre dine positive miljøvaner.
LES MERDu kjenner nok til at Bymisjonen holder Vår Frue kirke åpen, med omsorg for medmennesker som lever i samfunnets ytterkant. Men visste du at det fra toppetasjen har blitt holdt våken utkikk etter farer som truet oss alle?
LES MERIngen andre byer i Norden har en lengre sammenhengende trehusbebyggelse enn Trondheim. Kanskje ikke så rart da, at vi er stolte av disse trehusene. LØVs tur i byens arkitekturhistorie starter her. På tre.
LES MERKulturminister Linda Hofstad Helleland mener kultur er det som skaper mening i folks liv. Selv lurer hun fortsatt på hva hun skal bli når hun blir stor.
LES MERKåre Hedley Ingebrigtsen er ikke så glad i oppmerksomhet, men takket ja til Trondheims mest synlige jobb uten betenkningstid.
LES MERErlend og Richard fra Alma Mater har svingt seg på kjøkkenet igjen. De har satt sammen en nydelig treretters med iver og pasjon både hos kokkene og på menyen, som rundes av med en dessert med pasjonsfruktcoulis.
LES MERMens Niklas Dyrhaug prøver å komme seg fremst i skisporet, holder mamma Tove Moe Dyrhaug orden i sysakene på Lerkendal.
LES MERSom barn presset hun seg så hardt at hun ennå ikke greier å nyte synet av klassisk ballett. Haddy innrømmer at hun fortsatt jobber for mye, men hun vet hvor grensen går. Og hun kjenner at hun savner å danse.
LES MERLouise er born and raised i Stockholm og har svirret rundt i disse gatene i nesten to tiår. Les hennes beste tips om steder man bare må besøke i Sveriges hovedstad.
LES MERDet nordmenn kaller bagett, kaller Richard på Alma Mater for sandwich. Uansett navn: Dette blir en god matpakke!
LES MERNorges største popstjerne definerer reglene selv. Nå har han bestemt seg for å gi ut debutplate.
LES MER1. april 1930 åpnet Johan Næss døra til sin urmakerforretning i Dronningens gate 40. 85 år etter er oldesønnen Ronny stolt over at fagkunnskap og håndverk fortsatt preger forretningen.
LES MERBarcelona en by man ikke blir lei av å utforske, og som man gjerne besøker igjen og igjen.
LES MERDet skinner ofte rundt Inge Johnsen, men sjelden stråler han så mye som når han får snakke om kortreist mat. Da gløder det slik at vi kunne stekt en lakseskive på ren strålevarme.
LES MERLege og matmisjonær Berit Nordstrand har sagt det før, og hun sier det gjerne igjen: du trenger ikke å droppe det søte for å ha et godt og balansert kosthold.
LES MERNidelva setter sitt tydelige preg på Midtbyen, og er et spennende utgangspunkt for å oppdage byen på nytt.
LES MERVi har samlet en gjeng kjente trøndere til å fortelle om sine favorittsteder, og gi dere en smak av Oslo.
LES MERByhaven fyller 15 år samtidig som høstens frukt og bær er på sitt beste. Da passer det fint med en skikkelig feiring.
LES MER– Kjøttet smaker aller best dersom du kjenner jegeren som skøyt elgen, sier Inge Johnsen, med glimt i øyet. Denne gang står en rett med elementer fra marka på plakaten.
LES MERNår tyttebæra rødmer og kantarellen kneiser med nakken, da er det godt å være ute på tur. Se for deg en lang dag i frisk fjelluft, som avrundes med ekte fjellmat. Lettvint, men ekte. Og kanskje litt sjølplukka.
LES MERFor et år siden levde hun lykkelig som hemmelig hitmaskin et godt stykke utenfor rampelyset. Så tok karrieren en uventet retning, og Simone står igjen fremst på scenen. Alt er som før – og helt annerledes.
LES MEREn teskje honning fra Byhavens tak inneholder en bies livsverk og nektar fra flere tusen av midtbyens blomster.
LES MER